Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс півфіналів Зимової першості Закарпаття. Матчі-відповіді
11:15
Анонс півфіналів Зимової першості Закарпаття. Матчі-відповіді
У пятницю, 18 березня, відбудуться матчі-відповіді 1/2 фіналу Зимової першості Закарпаття 2016.

Анонс півфіналів Зимової першості Закарпаття. Матчі-відповіді
Дві команди з Ужгородщини здобули виїзні перемоги, і значно підвищили свої шанси на вихід у фінал. 18 березня глядачів очікує захоплююче тригодинне двохматчеве футбольне шоу на стадіоні «Камелот» в Камяниці (Ужгородський район).  

Перші матчі також запам’ятались порушенням загальноприйнятих правил поведінки на стадіонах. У Мукачеві один з місцевих вболівальників вирішив з'ясувати стосунки з лавою запасних гостей. У Дідові арбітрам дісталось після суперечки з берегівськими глядачами.   

 
ФК «Минай» (Минай) – «ДЮФК Мукачево».
Початок о 13:00.
 
Арбітри: Митровський М., Вовчанський І., Бабич Т.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
Мукачівці вдома довго чинили опір та все ж пропустили один гол. Вони вперше зіграють на штучному полі у цьому розіграші зимової першості, що явно не на їх користь. У зв’язку із цим гра має значно пришвидшитись, у порівнянні з першим протистоянням. 
 
"Минай" виграв вже сім матчів підряд, і скоріш за все, ця серія продовжиться. Після першого матчу збільшили свій актив Микуляк - два голи і вже шість гольових передач та Дзьоба - два голи і три гольові передачі.
 
ФК "Минай" вже через два дні очікує матч на кубок області з "Поляною", тому їм потрібно розподілити сили на ці поєдинки.
 
 
ФК «Ужгород» (Ужгород) – ФК «Дийдо».
Початок о 15:00.
 
Арбітри: Райда М., Лялюк М., Магурський В.
Делегат – Дем’яненко В.М.
 
"Ужгород" вдруге поспіль переграв принципового суперника, і вперше на його полі. Михайло Реплюк збільшив свій бомбардирський доробок до п’яти голів.
 
Це була дебютна поразка "Дийди" у зимовій першості. Для дийдівців це буде не перша гра на штучному полі, приблизно місяць тому вони грали в Камелоті з "Говерлою" U-19. Для створення камбеку берегівцям потрібно вибрати більш атакуючу модель.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1119 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: