Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс півфінального матчу-відповіді Кубку Закарпаття
14:58
Анонс півфінального матчу-відповіді Кубку Закарпаття
25 квітня на ужгородському стадіоні «Автомобіліст» відбудеться матч-відповідь між командами, які дійшли до 1/2 фіналу Кубка області.

Анонс півфінального матчу-відповіді Кубку Закарпаття
Вже завтра відбудеться головний кубковий матч Закарпаття. Друга частина протистояння очікується більш результативною. Позаяк поле, для демонстрування своїх кращих якостей, буде суттєво кращим. Більшість глядачів знову очікує «англійський режим» вболівання, тобто стоячий.
 
Обидва клуби на вихідних втратили очки, залишивши багато сил та емоцій на полі.
 
У виноградівців посилить центральну лінію досвідчений Пуканич, який відмітив своє повернення додому дублем у ворота Поляни. Продовжує відновлюватись від травми Гібалюк, але навряд чи він вдруге пожертвує своїм здоров’ям заради гри з минайцями. Мабуть ще свіжий у пам’яті багатьох виноградівців останній візит севлюшців на Автомобіліст і неймовірний камбек 3:3.
 
Резервні гравці Минаю не отримали ігрової практики в останній грі з Покуттям, тому саме їхня поява у старті є найбільш ймовірною. В останній грі підопічні Харьковщенка подарували супернику очко, не зумівши довести гру до логічного переможного завершення. Тож чи зроблять правильні висновки ужгородці, можна буде побачити у цьому півфіналі.

 
Арбітри: Козик Я., Гарлач І., Готра Р.
Делегат – Наскалов В.Б.
 
ФК «Минай» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – початок 17:00
 
Нагадаємо, що в неділю, 22 квітня, відбувся поєдинок між ФК «Вільхівці» та ФК «Карпати» (Рахів), який завершився з рахунком 0:0.
 
У фінальному матчі зустрінуться ФК «Вільхівці» та переможець пари ФК «Минай» – ФК «Севлюш» (Виноградів).
 
Фінал відбудеться 19 травня на стадіоні с. Минай.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 811 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: