Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс півфіналу Кубку України "Минай" - "Динамо"
14:29
Анонс півфіналу Кубку України "Минай" - "Динамо"
В середу, 17 червня, «Минай» зіграє можливо свій найважливіший матч в історії – півфінал Кубку України.

Анонс півфіналу Кубку України І суперник буде дуже статусний – київське «Динамо». Звісно, у цьому протистоянні фаворитом будуть саме кияни. З грандом українського футболу важко всім – тим більше, молодому клубу з Першої ліги. Проте ціна перемоги дуже велика – фінал Кубка України. І цей факт однозначно додає мотивації нашим хлопцям. Тим більше, гра відбудеться на рідному стадіоні, де легко не буває ні одній гостьовій команді.

У «динамівців» перевага не тільки у статусі, досвіді та сильнішому складі, а й у функціональній готовності. Наша команда востаннє офіційний поєдинок проводила аж 11 березня – 1/4 фіналу з «Інгульцем». Під час підготовки до півфінального матчу минайці провели декілька товариських зустрічей: з ФК "Львів" 2:3, з "Рухом" 2:2 та минулої пятниці з "Волинню" 2:0. 

Кияни же встигли зіграти за останні тижні три гри, адже УПЛ відновили набагато раніше. І суперники у них були більш, ніж серйозні – донецький «Шахтар», «Олександрія» та луганська «Зоря». Підопічні Олексія Михайличенка у цих іграх здобули дві перемоги (5:1 над «Олександрією» та 3:1 над «Зорею») та 1 раз поступилися діючим чемпіонам України 1:3. 9 забитих у трьох іграх з командами топ-6 України – результат дуже і дуже непоганий.

До того ж, мотивація у нашого суперника буде шалена. «Динамо» востаннє вигравало Кубок України 5 років тому. До того ж, протягом цього турніру вони вибили свого основного конкурента – донецький «Шахтар». Враховуючи, що в чемпіонаті до золота киянам вже не добратися, то в Кубку України від киян керівництво та вболівальники вимагатимуть лише перемоги.

Звісно, боротися за перемогу буде і «Минай». Всі гравці розуміють, що в середу, 17 червня, вони мають унікальний шанс увійти в історію не тільки нашого клуба (а вони вже увійшли), а й українського футболу. Тому це додаватиме сил нашим хлопцям. Тому з настроєм у нас все гаразд. Що стосується функціональної готовності, то до цього поєдинку «минайці» готувалися після пом’якшення карантину протягом місяця. Результат вже побачимо в середу.

Як заявляв раніше головний наставник команди Василь Кобін, проти такого суперника можна грати. Тим більше, це не буде перша зустріч з київським грандом для нашого клубу. 31 жовтня 2018-го року на заповненому вщент стадіоні «Минай» наша команда грала з «динамівцями» в 1/8 Кубку України. Результат тої гри мабуть пам’ятає кожен вболівальник нашої команди – після переможного першого тайму, коли ми вели 1:0, у другому ми пропустили 3 голи.

Нагадаємо, що в тому матчі з нинішніх грали «минайці» Стасюк, Кобін, Ощипко, Гавриленко, Микуляк, Пиняшко, Шпак та Нурієв, а у «Динамо» - Бущан, Шабанов, Шапаренко, Андрієвський,  Піваріч, Смирний, Дуелунд, Буяльський. Тепер вони матимуть можливість покращити свою статистику в цьому протистоянні. Зазначимо, що цю гру пропустить наш «минаєць» Никитюк через червону картку в 1/4 з «Інгульцем». Дискваліфіковані на цей поєдинок також «динамівці» Сидорчук (у якого і так травма) та Кадірі.

Пряма трансляція поєдинку на телеканалі «УНІАН ТБ». Початок матчу о 14.00. Нагадаємо, що гра пройде без глядачів із дотриманням  рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 464 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: