Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс Суперкубку Ужгородського району 2019
20:44
Анонс Суперкубку Ужгородського району 2019
У неділю, 14 квітня, на стадіоні смт Середнє відбудеться матч за Суперкубок Ужгородського району між «Зірка» Лінці та ФК «Великі Лази».

Анонс Суперкубку Ужгородського району 2019
У неділю, 14 квітня, на стадіоні смт Середнє відбудеться футбольний матч за Суперкубок Ужгородського району між командами «Зірка» Лінці та ФК «Великі Лази». Початок матчу о 16:00.
 
Щоб визначити суперника Лінців, чемпіонів Ужгородського району, у боротьбі за престижний трофей знадобилось докласти певних зусиль. Володарем Кубку є Медея Оріховиця, яка нажаль припинила існування. Фіналістом Кубку та срібним призером чемпіонату стала Тиса Есень, яка все ж відмовилася від участі у цьому матчі. Тож право поборотись за Суперкубок перейшло до бронзового призера чемпіонату - команди з Великих Лаз. 
 
Незважаючи на ці перипетії поєдинок обіцяє бути дуже цікавим, емоційним та, маємо надію, видовищним, адже у минулому сезоні матчі між цими суперниками проходили у запеклій боротьбі і обидва рази закінчувались мінімальною перемогою Зірки 1:0. Саме остання їхня зустріч відбулась 1 липня на стадіоні у Середньому, де приймали своїх гостей Лінці. Тоді гол Олександра Лукачини на 88-ій хвилині став вирішальним.
 
Перед початком гри, у приміщенні стадіону, відбудеться розширений Виконком федерації футболу Ужгородщини. Явка всіх представників команд та членів Виконкому обов’язкова. Початок засідання о 15:00.
 
Василь Хмельницький
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 819 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: