Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс Суперкубку Закарпаття 2016
15:32
Анонс Суперкубку Закарпаття 2016
Цієї неділі, 13 листопада, у матчі за Суперкубок зійдуться найсильніші клуби області Ужгород та Севлюш.

Анонс Суперкубку Закарпаття 2016 Вже вдруге за рік закарпатські вболівальники матимуть змогу споглядати битву за Суперкубок Закарпаття. 19 квітня підопічні Івана Шанти не змогли взламати міцну оборону Дийдо і зіграли з ними в нульову нічию, та у післяматчевій серії пенальті програли 2:4. В тому матчі важку травму отримав Василь Горський, який до кінця чемпіонату зміг відновитися і зможе взяти участь вже у черговому своєму поєдинку за Суперкубок.

Натомість Олександр Розман є діючим володарем Суперкубку у складі Дийди і він зможе поділитись формулою успіху з своїми виноградівськими одноклубниками, яким після останньої гри в Ужгороді варто добряче попрацювати над захистом.

Минулого року севлюшці лиш одного разу програли Ужгороду: у зимовій першості 3:0 на виїзді, вдома підопічні Білака перемогли 3:1, в чемпіонаті 0:0 у Виноградові і 1:2 в Ужгороді. Вже в цьому році вони розписали мирову в зимовій першості 2:2. Далі слідувала зустріч у фіналі Кубку, де ужгородці граючи у меншості втримали переможний результат 2:0. В першій грі чемпіонату Севлюш здобув перемогу 3:0, за півроку Ужгород реваншувався  вигравши 6:2 на Автомобілісті. Тож беручи статистику зустрічей між цими командами, поки що рахунок рівний 3:3.

Найбільше забивали у зустрічах між ними ужгородці Гегедош -3 голи, Бако, Ількович, Пиняшко – 2 голи та виноградівці Вашкеба, Мудра -2 голи.

За неофіційною інформацією, лідери Ужгорода Гегедош та Пиняшко на початку тижня побували на оглядинах у друголіговій угорській команді Варда з Кішварди.

Для обох команд це буде прем’єрна перемога у Суперкубку. Ужгород має можливість зробити покер у цьому чемпіонаті, вслід за зимовою першістю, Кубком і чемпіонатом, здобути і Суперкубок, і на високій ноті завершити свої виступи на обласному рівні. Виноградівці, у свою чергу, спробують порадувати своїх численних фанатів, які скоріш за все приїдуть у Сваляву підтримати своїх улюбленців, першим трофеєм за останні роки.   

Синоптики обіцяють на вихідні опади та температуру близьку до нуля, тож для футболістів будуть не надто сприятливі умови. Матч відбудеться у Сваляві, на стадіоні «Авангард», у неділю, 13 листопада, о 13:00.

Обслуговуватиме цей поєдинок арбітр ФІФА Ярослав Козик. Асистентами призначено Сергія Наскалова та Мар’яну Сухан. Іршавець Михайло Райда працюватиме четвертим арбітром. Свалявець Семен Семенович Головнич обслуговуватиме матч в якості делегата, а Василь Миколайович Попович (Іршава) – інспектора.

Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1416 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 Artur84  
0
8:00Пасмурно, снег−1740С576−411:00Пасмурно, снег−1742С479−314:00Пасмурно, снег0745С677−417:00Пасмурно, снег0748С479−320:00Пасмурно, снег−1749С479−3
У ФФЗ тіпа все роблять для фанатів футболу - в неділю 13 листопада і гра на суперкубок, і ігри так-званої Ліги  чемпіонів (вірніше получемпіонів). Правда із погодою дійсно прогадали ........ напевно не дивилися перед тим прогноз, но то таке, грають за любої погоди. Хоча все одно у нав все робиться через букву Ж!

1 Ваня  
0
чи не правильно би було перенести гру??понятно шо футбол відбувається при поганих погодних умовах також, але як обіцяють то в неділю захід накриє сніг та хуртовини і дійсно, якщо відмінять супер кубок перед грою, а вболівальники подолають такий шлях з усіх куточків Закарпаття ?? сам на гру їду за 15 км...Будем сподіватися, що сніг на заваді не стане.

الاسم *:
Email *:
كود *: