Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс Суперкубку Закарпаття 2017
10:03
Анонс Суперкубку Закарпаття 2017
Цієї суботи, 4 листопада, у матчі за Суперкубок зійдуться найсильніші клуби області.

Анонс Суперкубку Закарпаття 2017
За тиждень після закінчення чемпіонату відбудеться матч за Суперкубок Закарпаття, де зійдуться діючий чемпіон Закарпаття та володар Суперкубку минулого сезону. Минай та Севлюш були головними ньюсмейкерами у цьому році, здобувши чотири останні трофеї на двох (у виноградівців Суперкубок та Зимова першість, у минайців – Кубок та золото чемпіонату).
 
Останні чотири розіграші Суперкубку Закарпаття закінчувалися нульовою нічиєю із подальшим визначенням сильнішого у серії пенальті, і в кожному випадку ним ставав аж ніяк не переможець чемпіонату (Севлюш-2016, Дийдо-2015, Середнє-2012 та Мукачево-2011). В деяких випадках цьому сприяло і місце проведення вирішального матчу, як от наприклад у 2016 році Дийдо виграли Суперкубок на домашньому стадіоні, у 2012 Середнє перемогли Берегвідейк на ужгородському стадіоні Спартак. У цю суботу ж команди зійдуться на центральному стадіоні Іршави, що є плюсом для виноградівців, які будуть відчувати себе у сусідньому місті майже як вдома. Тим більш у їхньому складі грають декілька футболістів з Іршавщини (Чедрик, Ломага, Бандурович та Остафійчук).
 
Хоча минулого року севлюшці та ужгородці грали на більш нейтральному полі - у Сваляві.
 
Статистика матчів на іршавському стадіоні у цьому році за Севлюшем, який переміг тут 3:1. Минай зіграв тут внічию 1:1.
 
Щодо особистих зустрічей, то тут вже цифри на боці Минаю, який двічі перегравав севлюшців 4:0, 1:0 та одна нічия 3:3.
 
Додає головного болю тренеру ужгородців і складний календар наприкінці сезону: Суперкубок - у суботу, перенесена гра останнього туру з Оболонню – у неділю. Навряд чи ще десь можна побачити такий розклад матчів для кращого клубу області. Відсутнім через травму буде Михайло Кополовець, який продовжує відновлюватись від рецидиву, який отримав у Виноградові.

У четвертій зустрічі у сезоні навряд чи команди зможуть здивувати чимось один одного. На перший план вийде налаштованість гравців, і лідерів зокрема, на вирішальний поєдинок. Здатність пристосуватися до іршавського поля.


м. Іршава. Початок о 14:00.
 
ФК «Минай» – ФК «Севлюш» (Виноградів)
 
Арбітри: Митровський М., Шкура В., Гарлач І.
Спостерігач арбітражу – Бобаль М.М.
Делегат – Наскалов В.Б.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1483 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 007  
0
В принципі-підтримую,Минай зараз об'єктивно сильніший!

5 Юрай  
0
Тоді понятно, но то шо Севлюш за вуха тягли до чемпіонства, то не секрет, правда керівники Виноградова самі себе утопили, коли назначили тренером Слюсаря..... Короче то їх проблеми, а суперкубок най виграє "Минай"...

4 007  
0
А про "Севлюш",я не тільки про завтрашню гру,а про те,як ім "симпатизують"постійно...

3 007  
0
Я за "Бужору",-вони найкращі!!!

2 Юрай  
0
007, мушу Тебе розчарувати, чумпіонат вже закінчився і Севлюш не став чемпіоном, і взагалі розкрию для Тебе ще одну несподіванку, Севлюш навіть срібло не виграв, він тільки на третьому місті! А то шо Ти чекаєш завтра, то просто розігрують Суперкубок тобто володар кубку грає із чемпіоном, щоб вирішити хто сильніший, хоча хто сильніший в області в 2017 році і так зрозуміло - ФК Минай, який виграв і кубок і чемпіонат! Я за Минай, правда лише заврта!

1 007  
0
Все робиться,щоб "Севлюш" став чемпіоном...А от чи получиться в нього,-побачимо...P.S. Я за "Севлюш"завтра)

الاسم *:
Email *:
كود *: