Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс третього туру чемпіонату Мукачівського району
20:11
Анонс третього туру чемпіонату Мукачівського району
Поки в інших районних першостях збирають курчат для участі в регулярних чемпіонатах, на Мукачівщині вже готуються провести треті поєдинки.

Поки в інших районних першостях збирають курчат для участі в регулярних чемпіонатах, на Мукачівщині місцеві зірочки вже готуються провести треті поєдинки весняно-літньо-осінніх змагань.

У дорослих вся увага до стадіонів Чинадієва та Великих Лучок.

Центральний поєдинок третього туру відбудеться в Чинадієві, де господарі мають всі шанси продовжити до трьох поєдинків свою переможну серію (мій прогноз їх виграш із різницею в 1-2 голи). Не менш цікаве протистояння, яке є також найбільш конкурентним серед дорослих, відбудеться у Великих Лучках, де найімовірнішою стане нічия. Трохи меншою є можливість мінімальної звитяги господарів.

Доволі рівним стане двобій у Страбічові, де господарі мають усі шанси довести до рекордних для цьогорічного сезону пяти матчів поспіль серію поразок опонентів із Дерцена (мій прогноз мінімальна перемога страбічовців).

Усі можливості продовжити до трьох ігор серію поразок своїх опонентів із Кольчина має «Нове Давидково» (мій прогноз – перемога новодавидківців із різницею в 1-2 мячі).

Найпередбачуванішим є фаворит пари, що зіграє в Нижньому Коропці. Тут місцевий клуб має більш ніж райдужні перспективи довести до шести поєдинків поспіль свою рекордну, для цьогорічної мукачівської районної ліги, переможну серію, і залишити позаду за цим показником аналогічну пятиматчеву переможну серію «Нового Давидкова», яку нижньокоропівці самі ж і припинили в минулому турі (мій прогноз перемога господарів у 2-3 голи).

У юнаків у епіцентрі фанів спортивна арена «Великі Лучки».

Серед поєдинків молодіжних складів на фанів очікує дуже цікаве та конкурентне центральне протистояння у Великих Лучках, де найреальнішим підсумком стане нічия.

Непересічними обіцяють бути поєдинки в Нижньому Коропці, Страбічові та Кольчині. Новодавидківці найпевніше зіграють унічию. Страбічовці мають вигравати мінімально.

У нижньокоропцівців є всі можливості продовжити до трьох поєдинків свою безпрограшну серію (мій прогноз – їх перемога з різницею в 2 голи).

Впевненої реабілітації за останнє фіаско очікуємо й від чинадіївців (мій прогноз – перемога господарів із різницею в 2 голи).

Матчі 3-го туру, 19 квітня, неділя
(юнаки – 14.00, дорослі – 15.30):

«Чинадієво» – «Горонда»
«Великі Лучки» – «Іванівці»
«Нижній Коропець» – «Ромочевиця»
«Кольчино» – «Нове Давидково»
«Страбічово» – «Дерцен»
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 700 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: