Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс U-21: «Говерла» - «Динамо»
18:59
Анонс U-21: «Говерла» - «Динамо»
Команди зіграють на стадіоні «Авангард» у місті Мукачево о 14:00.

У суботу, 18 жовтня, в день матчу основних команд «Говерли» та «Динамо», відбудеться гра молодіжних складів клубів.

Команди зіграють на стадіоні «Авангард» у місті Мукачево о 14:00.

«Говерла»: з динамівським багажем

У нинішньому сезоні до «Говерли» на правах оренди «відряджені» одразу восьмеро динамівців. І якщо п’ятеро з них – Максим Коваль, Віталійс Ягодінскіс, Сергій Люлька, Віталій Каверін та Сергій Мякушко – беруть участь практично у кожній грі першої команди, то інші троє, заявлені за списком «Б», як і Мякушко, підсилили молодіжний склад закарпатців.

Це голкіпер Мирослав Бонь, який є основним у молодіжній команді «Говерли», взявши участь у семи матчах (за винятком першого туру) та пропустивши в них 10 м’ячів, нападник Вадим Петров, який відіграв чотири матчі, проте голів поки не забивав, а також ще один нападник Вячеслав Панфілов, який у шести іграх молодіжної першості забив чотири м’ячі, а також п’ять разів виходив на заміну у матчах основної команди.

До речі, Панфілов є найкращим бомбардиром молодіжного складу «Говерли», на його рахунку чотири з шести загальнокомандних голів.

Загалом молоді ужгородці у чемпіонаті U-21 поки що йдуть ненабагато краще, аніж перша команда у Прем’єр-лізі: після восьми турів команда, очолювана Вячеславом Пінковським, посідає 11-те місце, маючи у своєму активі сім залікових балів.

Зміни на краще почалися у п’ятому турі, коли після чотирьох поразок на старті «Говерла» врешті не програла. Далі слідували дві поспіль перемоги – виїзна над «Іллічівцем» і домашня у грі з «Чорноморцем». Проте у минулому турі «Говерла» знову програла, причому вперше у сезоні із розгромним рахунком – 0:3 від молодіжного складу луганської «Зорі» у Кременчуці.

«Динамо»: повернути втрачені позиції

У минулому турі підопічні Вісенте Гомеса поступилися донецькому «Шахтарю» на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, ведучи у рахунку по ходу зустрічі. Динамівці впевнено виграли перший тайм (2:0), проте по перерві залишилися в меншості після вилучення Лук’янчука, і, врешті поступилися (2:3).

Ця поразка, до речі, перша у сезоні, має слугувати для команди Вісенте Гомеса хорошим уроком. Вся боротьба у чемпіонаті U-21 ще попереду, і, незважаючи на те, що поразка відкинула «Динамо» на четверте місце (враховуючи перемогу «гірників» вже у дев’ятому турі), від «Дніпра», який лідирує, «біло-синіх» відділяє лише чотири очки.

У грі з «гірниками», як і у попередніх, взяли участь кілька гравців з першої команди – Євген Селін та Андрій Цуріков, які отримують мало ігрового часу в «основі», а також Лукман Аруна, який повернувся до гри після травми.

Найкращим бомбардиром динамівської молодіжки у поточному сезоні продовжує залишатися Віталій Буяльський, на рахунку якого чотири м’ячі – по одному у кожному матчі Чемпіонату U-21, у яких він брав участь. Впевнена гра та результативність посприяла тому, що останнім часом він частіше залучається до заявки першої команди.

За тури, що відбулися, поступово сформувався кістяк молодіжної команди «Динамо». Ще жодного матчу у молодіжній першості цього сезону не пропустили флангові гравці, Павло Полегенько та Орест Кузик, а також Максим Казаков, який, щоправда, переважно виходить на заміну вже по ходу зустрічі. Лише по одному матчу не зіграли Богдан Михайличенко, Ігор Харатін, Євген Чумак, Артем Бєсєдін, а також «перші на підміну» Ігор Нагорний та Іван Мироненко.

Нагадаємо, що точно не візьме участь у грі дискваліфікований за дві жовті картки, отримані ним у грі з «Шахтарем» Павло Лук’янчук.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 772 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: