Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Антифутбол на користь «Карпат»
17:35
Антифутбол на користь «Карпат»
У неділю, 4 жовтня, о 14-00, стадіон «Авангард» та вболівальники мали нагоду переглянути матч 10-туру УПЛ між «Говерлою» та «Карпатами».

Антифутбол на користь «Карпат»          Уже з перших хвилин львівські леви взялись до роботи. На другій хвилині небезпечно пробивав Костевич, однак м’яч пройшов повз ворота. Через дві хвилині лівий захисник «Карпат» став співавтором голу. Після подачі з кута поля Олексій Савченко незграбно зрізує шкіряного у власні ворота. 0:1 – західноукраїнське дербі отримало гольовий початок.

         Говерляни, до слова, просто розчинились на полі. Підопічні Йовічевіча не демонстрували грандіозної гри, проте простого контролю м’яча вистачало для того, аби створювати закарпатцям проблеми. Одну з таких організував і виконав Голодюк, сильно пробивши з-за меж карного. Рудько не зовсім був готовим до удару, але все-таки зумів його перевести на корнер.

         Підопічні Грозного ніяк не реагували на такий перебіг подій, продовжуючи грати так, ніби табло «Авангарду» показує нулі. Львів’яни, у свою чергу, трохи заспокоїлись і почали грати від оборони. Події на полі сталі доволі «тягучими». Такий футбол зовсім не приваблював вболівальника: купа неточних передач, багато боротьби, відсутність футболу як такого.

         Тільки на 32 хвилині карпатівці згадали, що таке футбол, організувавши непогану атаку, на вістрі якої був Худоб’як (той, що львівський). Ігор пробивав головою з кількох метрів, однак пильним був Рудько, який уже упродовж декількох турів демонструє доволі зрілу гру.

         Ужгородська команда тільки й мріяла про момент – до створення реальної нагоди у них справа не дійшла. А «Карпати», спокійно контролюючи перебіг подій на полі, зуміли забити вдруге. На 40 хвилині подачею зі штрафного від Кожанова скористався Пластун, пробивши точно в дальній кут воріт Рудька. 0:2 – за такої гри «Говерли» дербі втрачає інтригу.

         Дебют другого тайму господарі поля розпочали із бажанням бодай щось змінити. Проте, до справжніх небезпек не доходило. Підопічних Йовічевіча такий малюнок гри влаштовував, і вони чекали свого шансу на контрнаступ. І зелено-білі його дочекались: Голодюк вивів Костевича на ударну позицію, але активний бек із вигідної позиції не влучив.

         Хвилини проходили для говерлян як секунди, але бодай однієї справжньої небезпеки клубу із Закарпаття не вдавалось створити. Матч перейшов у центр поля, і знову команди демонстрували щось тільки здалеку схоже на футбол. І тоді на перші ролі у матчі вийшли ультрас «Карпат», які продемонстрували на всю футбольну Україну, як не потрібно вболівати. Димові гранати, фаєри, неадекватна поведінка – стандартний набір львівського ультрас. Головний арбітр матчу вже хотів відправити команди у роздягальню, однак розмова фан-сектору із гравцями «Карпат» змусила його передумати.

         Зустріч продовжилась. У «Говерли» залишалось 20 хвилин, аби щось змінити. Як виявилось пізніше, підопічним Грозного не вдалось створити навіть напівмомент.

         0:2 – західноукраїнське дербі у супровід із неадекватною поведінкою львівських ультрас завершується на користь «Карпат». «Говерли» на полі сьогодні просто не було.


Ужгород, стадіон "Авангард"
Арбітр: Олександр Іванов (Макіївка)

"Говерла" (Ужгород) - "Карпати" (Львів) 0:2

Голи: Савченко 4 (авт.) - Пластун 40

"Говерла": Рудько, Цуріков, Люлька, Гончар (І.Худобяк 46), Ягодінскіс, Кузик, Гемега, Хобленко, Савченко (Каверін 79), Хльобас (Іванов 69), Лухтанов.
Запасні: Бабенко, Ряшко, Єременко, Чумак.
Головний тренер – В’ячеслав Грозний.

"Карпати": Мисак, Мірошниченко, Пластун, Страшкевич (Чачуа 82), Новотрясов, Голодюк, Худобяк (Гуцуляк 90+2), Кожанов (Кльоц 89), Костевич, Гітченко, Кравець
Запасні: Підківка, Карноза, Пучковський.
Головний тренер – Ігор Йовічевіч.

Попередження: Хобленко 62, І.Худобяк 78 - Страшкевич 52
Аттіла Ерделі
      
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 793 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: