Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Артос" Гать бронює собі місце у півфіналі "Кубку федерації"
22:07
"Артос" Гать бронює собі місце у півфіналі "Кубку федерації"
8 листопада, на стадіоні в Чопівці відбулася гра другого туру «Кубка Федерації» Берегівського району з футболу серед команд зони «А».

У неділю, 8 листопада, на стадіоні в Чопівці відбулася гра другого туру «Кубка Федерації» Берегівського району з футболу серед команд зони «А», в якому зустрілися срібний призер чемпіонату «Артос» Гать та відновлений ФК «Батьово». Команда з Батьова в цьому сезоні пропустила регулярний чемпіонат, але місцеві любителі популярної гри зрозуміли, що селище не повинно залишатися без футболу. З ініціативи Юлія Товта команда вже розпочала підготовку до наступного сезону і заявилася на «Кубок Федерації».

Із початком гри дещо здивував склад «Артоса»: на полі з’явився ряд футболістів, які цей сезон провели в юнацькій команді. За словами тренера Бейло Гея, цей турнір дає можливість переглянути місцеву перспективну молодь.

Гра розпочалася рівно. В основному команди діяли в центрі поля. Перший небезпечний момент виник біля воріт «Артоса». На 5-й хвилині арбітр матчу Отілло Неймет призначив штрафний із сімнадцяти метрів за грубу гру. Але удар прийшовся в стінку. Далі ініціатива перейшла до футболістів із Гаті. Кілька швидких атак флангами, і вже на 7-й хвилині Ласло Пал відкрив рахунок.

Після забитого голу на полі більше господарювали гатянці. Футболісти з Батьова намагалися контратакувати, робили передачі в основному на Андрія Пилипканича, якого доволі легко нейтралізовували захисники Ласло Єрема, Міклош Жолдош на підходах до штрафної. Гатянці, навпаки, добре контролювали м’яч у центрі поля, де Крістіан Вінце та Денис Чегіль почувалися вільно і розпочинали атаки. Особливо добре виходили атаки флангами, де добре зіграли Норберт Єрема, Павло Бідзіля та Йосип Молнар. Саме атака лівим флангом і привела до другого забитого м’яча. На 40-й хвилині Йосип Молнар пройшов флангом, зробив поперечну передачу, яку замкнув всюдисущий Павло Бідзіля. Не цуралися молоді гравці «Артоса» і дальніх ударів. Особливо запам’яталися удари Дениса Чегіля, Норберта Єреми та Крістіана Вінце.

У перерві гри Бейло Гей зробив дві заміни. Згодом зробив ще кілька, намагаючись дати проявити себе іншим молодим футболістам. Цим, безперечно, послабив команду, але поставлену задачу участі в турнірі виконав. У другому таймі гра вирівнялася, Батьово стало активнішим у центрі поля, але створити загрози біля воріт Гейзи Вейга не зуміли – в основному наважувалися на дальні удари, які ставали легкою здобиччю для досвідченого кіпера.

На 50-й хвилині Павло Бідзіля, обігравши кількох захисників, увірвався в штрафну Батьова. Його зупинили з порушенням, і арбітр призначив пенальті, який реалізував Йосип Молнар. Надалі гра перейшла в центр поля. Захист Батьова на чолі з Дмитром Тагаєвим і Робертом Туровці заграв надійніше, а на 72-й хвилині, взявши на себе ініціативу, Іван Левко скоротив рахунок до 3:1.

На більше футболісти з Батьова не спромоглися, і фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Гаті, яка вивела їх до півфіналу. Наступної неділі в цій зоні зустрінуться берегівська «Зірка» та «Артос» Гать, які в двобої між собою визначать перше та друге місце в зоні «А».
Берегівська районна Федерація футболу
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 697 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: