Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Аутсайдер відбирає очки у лідера (ФОТО)
21:52
Аутсайдер відбирає очки у лідера (ФОТО)
Команда з Невицького сенсаційно здобуває нічию в Концгазо.

Аутсайдер відбирає очки у лідера (ФОТО) Від зустрічі першого і останнього місця мало хто очікував рівної боротьби, і тим більш результату. Та підопічні Матьовки ще тиждень тому вдома зуміли не програти міцним перечинським Карпатам, а посеред тижня в товарняку розгромили Баранинці, які йдуть у лідерах. Тож невиччани були налаштовані продовжити свою безпрограшну серію.

Господарі з самого початку встановили контроль над грою і систематично намагались створювати гостроту біля воріт суперника. Так Кривка обігравшись в стінку з Горняком пробивав з 20 метрів, воротар впіймав. За мить Пребуш подав зліва, Ковтан у боротьбі із захисником намагався переправити м’яч у ворота та оборона Невицького грає надійно, заблокувавши удар нападника.

Замкові у перші десять хвилин відзначилися лише трьома кутовими. На 17-ій хвилині Варваринець прорвався по центру до штрафної і віддав на хід Ковтану, Мацунич був першим на м’ячі та не зміг його зафіксувати і форвард забиває вже у пусті ворота – 1:0.

Через сім хвилин Кормош подав корнер і Ковтан пробивав вже головою та кіпер відводить загрозу. Подача з кута поля біля протилежних воріт від Гартманна знайшла на дальній стійці Кривку, якому м’яч після відскоку від землі влучив у руку. Арбітр вказує на позначку. Михайло Лаба впевнено реалізував пенальті – 1:1.

Після цього сама гра трохи вирівнялась і гості почали сміливіше йти вперед. Невицькі футболісти розігнали швидку атаку – Лаба віддав направо на Галайду, який трохи зблизившись з воротами пробив з 18 метрів, Ваш відбив. Правий захисник Невицького Ганчак відключився до атаки, змістився в центр і пробив з 22 метрів, але повз рамку.

Вітязь також мав декілька нагод до перерви. Після подачі справа Коваль бив головою, але біля стійки. Варваринець з правого краю штрафної робив простріл та влучив у руку захиснику, але арбітр не вбачив фолу, так як рука була прижата та й відстань малою.

Ковтан намагався поцілити зі штрафного по центру з 21 метру, але над воротами. Вже на 44-ій хвилині Пребуш віддав на Ковтана у карну зону, де Вячеслав сильно пробив з 11 метрів та голкіпер на висоті.

По перерві Пінковський зробив подвійну заміну (на поле вийшли Лучин та Готра), яка одразу ж принесла результат. Лучин виконав подачу справа, м’яч долетів на протилежний край штрафної, де Готра виборов шкіряного і віддав Варваринцю, який відпасував Ковтану і форвард з 15 метрів б'є точно в дальній кут – 2:1.   

Та за чотири хвилини герой матчу зазнає важкої травми. У боротьбі за м’яч, за шість метрів від воріт, голкіпер кинувся у ноги Ковтану і збив його. Вячеслав невдало приземлився на руку (скоріш за все перелом) і покинув межі поля у супроводі лікаря. В матчі наступили чотирихвилинна пауза.

Після відновлення гри господарі продовжували більше атакувати. Лучин пробивав з 12 метрів, але мимо. Коваль з семи метрів розстрілював ворота та Дюрик прийняв удар на себе, врятувавши свої ворота.

На 64-ій хвилині й гості втекли у контратаку на фініші якої Ганчак пробивав з правого краю штрафної, Ваш відбив на кутовий. Ще один удар у рамку завдавав Гартманн, воротар парирує. Готра обікрав Ганчака, який був вже останнім захисником, втік на ворота лівим краєм і сильно пробив, Мацунич перевів на корнер. Подачу Кормоша на дальній стійці замикав Лучин, але не влучив у рамку.

На 77-ій хвилині Галайда на правому краї накрутив захисників і виконав простріл та за допомогою рикошету м’яч залетів у ворота – 2:2.

Концгазівці явно не очікували такого повороту, тож всі сили були кинуті на атаку. Готра пробивав з 17 метрів кіпер відбиває, але Медвідь підхоплює і б'є з 20 метрів – Мацунич знову на висоті. Коваль теж вистрілив з 18 метрів, воротар забрав.

В останні десять хвилин основного часу пішла вже зовсім відкрита гра і забивати могла будь-яка з команд. Так Лаба розігнав контратаку, намагався пройти останнього захисника та той відібравши м’яч підіграв собі рукою, але арбітр не зупинив гру.

Готра відібрав м’яч у Дудика і вибігав практично на одного воротаря, але захисники його наздогнали і вже у штрафній Данко відібрав круглого. Едуард міг віддати лівіше на самотнього партнера, але не прочитав ситуацію.

До основного часу арбітр додав шість хвилин і лише під самий ендшпіль Готра гостро бив у боротьбі із захисником з 11 метрів та Мацунич здійснив видовищний сейв зберігши нічию для своєї команди.

Підопічні Пінковського отримують подвійний удар втративши свого кращого бомбардира та два очки у грі з аутсайдером. Невицький замок зумів дати бій лідеру першості і зберіг свою неприступність.   
           
 
Арбітр – Денис Федяй
Асистенти – Анатолій Гал, Юрій Яцкович
4-й арбітр – Євген Дубровка
Делегат матчу – Олександр Чегіль
 
с. Концгазо, стадіон «Вітязь», глядачів 60
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Невицький замок» Невицьке 2:2

Голи: Ковтан, 18, 48 – Лаба, 28 (пен.), Галайда, 77.

Вітязь: Андрій Ваш, Вадим Селещук, Олександр Ревта, Павло Кривка, Віталій Пребуш, Василь Кормош (Степан Медвідь, 71), Іван Варваринець, Василь Кручаниця (Едуард Готра, 46), Василь Коваль, Андріан Горняк (Віталій Лучин, 46), Вячеслав Ковтан (Микола Федак, 53).
Запасні: Олександр Костик, Іван Зизич.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Невицький замок: Михайло Мацунич, Мілан Гартманн, Іван Дюрик, Олександр Ганчак, Мирослав Данко, Вадим Чекета, Павло Галайда, Костянтин Костик, Іван Дудик, Михайло Лаба, Валерій Ігнат.
На заміну виходили: Владислав Калинич, Юрій Повхан, Андрій Бутрик, Юлій Антал.
Тренер – Іван Матьовка.

Попередження: Ваш, 63 – Костик, 17, Данко, 37, Антал, 45, Дудик, 77.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1077 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: