Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Авангард" стартує з перемоги (ФОТО)
22:51
"Авангард" стартує з перемоги (ФОТО)
Відроджена свалявська команда у дебютній зустрічі здобуває три бали.

Найтитулованіша команда області нульових років (2001-2008) після більш ніж десятилітньої перерви знову вийшла на поле і зуміла порадувати своїх прихильників позитивним результатом. Протистояли їм господарі поля – команда першої ліги області, яка має всі умови задля якісної підготовки до нового сезону. Головним підсиленням Зірки було повернення їхнього вихованця Мар’яна Січки із «Ужгорода», де він здобув досвід ігор у Другій лізі України. 
Авангард укомплектований здебільшого молодими місцевими футболістами, яких доповнюють декілька досвідчених гравців.

Сама гра проходила у рівній боротьбі з не великою кількістю моментів, а всі найцікавіші події у матчі відбулися до перерви. Лише на 24-ій хвилині Турецький завдав небезпечного дальнього удару і м’яч струсонув поперечку.
На 32-ій хвилині простріл свалявців з правого флангу перетворився у курйозний гол – захисник кофто-червоних Анатолій Лукачина намагався перервати передачу і зрізав у власні ворота – 1:0.

Сім хвилини знадобилось підопічним Олександра Пеци, щоб встановити паритет. Єдиний нападник зіркових Мирослав Волошин реалізував одну з небагатьох своїх нагод – 1:1.

Та вже за хвилину Лінці знову опинились у ролі наздоганяючи – Станіслав Костик порушив правила на Мігалку у своїй штрафній і Гала призначає пенальті, який Авангард впевнено реалізував – 2:1.

У другій половині гри лінцівські гравці так і не зуміли переломити хід зустрічі, маючи проблеми із організацією атакувальних дій. Авангард набирає три очки за рахунок величезної самовіддачі, спокійно тримаючи потрібний темп зустрічі та здобув необхідний результат, довівши матч до перемоги.  


ФК «Авангард» (Свалява) – ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) 2:1
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1023 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: