Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Авангард" Тересва володар кубку Тячівщини
17:49
"Авангард" Тересва володар кубку Тячівщини
15 листопада 2015 року в м.Тячів на стадіоні ім. Л. Бийреша відбулася фінальна зустріч кубку району з футболу.

Фіналістами цього року стали ФК "Авангард" смт. Тересва та ФК "Діброва" с.Нижня-Апша.
 
Зустріч почалася з  Державного Гіму України після чого пролунав свисток арбітра, який оповістив про початок спортивного видовища. Гра виявилась по-справжньому фінальна та напружена, адже в двобої зійшлися одні з найсильніших команд району. І вже незадовго після стартового свистка, глядачі, яких було чимало, побачили перший гол, який забив гравець ФК"Авангард" у ворота ФК"Діброва".

Інтрига тривала протягом всього матчу, адже погодні умови виявилися складними - під час всієї гри падав дощ. Але незважаючи на це, хлопці показали справжній видовищний по - спортивному жорсткий, чоловічий футбол. Треба віддати належне арбітрам матчу, яким вдалося в непростих ситуаціях тримати гру під контролем.

За рахунком 1:0 в першому таймі в сторону ФК"Авангард" було призначено одинадцятиметровий удар за гру рукою, який ФК"Діброва" не реалізувала.

Як кажуть досвідчені футболісти, "не забиваєш у ворота ти,  то забивають тобі". Так сталося і в нашому матчі.

Другий тайм розпочався також гаряче, ситуація тривала напруженою і в одному з моментів захисник ФК"Авангард" забиває гол  і рахунок стає 1:1. Але на прикінці матчу це йже захисник реабілітувався і забив гол зі стандарту у ворота ФК"Діброва". Отже, цікава і напружена гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь ФК"Авангард".

По закінченню матча відбулася церимонія  нагородження, яку провів завідувач сектору молоді та спорту державної адміністрації Герчак В.В.Він  привітав команди від імені керівництва районної державної адміністрації та  вручив їм заслужені медалі, кубок та грамоти. Арбітрам та інспектору матча Федерація футболу Тячівського району вручила пам'ятні кружки з логотипом Федерації. Ось такою цікавою виявилася спортивна подія в неділю 15 листопада.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 691 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: