Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Авангард» з Тересви стартує з перемоги
15:19
«Авангард» з Тересви стартує з перемоги
Поєдинок першого туру обласної першості зібрав у Золотарьові чималу глядацьку аудиторію.

«Авангард» з Тересви стартує з перемоги Відразу видно, що люди засумували за футболом обласного рівня. І футболісти до речі теж, адже забігаючи наперед скажу, що в цьому матчі уболівальники побачили аж 7 голів.
 
Команди майже не володіли перед грою важливою інформацією про склад гравців свого суперника, саме цей факт додавав перчинки в цьому протистоянні.
 
Гра розпочалась не з банальної розвідки. Обидві команди хотіли чим скоріше повести в рахунку. Саме це краще вийшло в гостей. Вже на 10-ій хвилині Андрій Габорець внаслідок прекрасних асистентських дій своїх партнерів вийшов на побачення з голкіпером господарів і майстерно переграв останнього.  
 
Золотарево відразу побігло відіграватись, але в результаті пропустили гол на контратаці. Нападник «Авангарду» Андрій Гусар на швидкості втік від трьох захисників і успішно реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. 0:2 на користь гостей.
 
На цьому здавалось, що гра вже зроблена. Але так не вважали гравці Золотарева. Не дивлячись на провальний старт матчу вони продовжили атакувати. За це вони були сповна винагороджені. На 29-ій хвилині Олександр Сливка вдало зіграв на добиванні  і скоротив відставання своєї команди на один гол. Цього було замало вболівальникам господарів і вони «понесли» своїх героїв відновлювати паритет на табло.  І вже в дебюті другої половини матчу той самий Олександр Сливка оформив дубль і зробив рахунок 2:2. Радості вболівальників не було меж.
 
Але господарі не довго раділи. Бо вже на 50-ій хвилині Михайло Мокан у карколомному падінні головою виводить гостей знову вперед. Потім тривала жорстка та рівна боротьба. Моментами гравці грали грубо, за що відразу отримували попередження. На щастя, арбітр матчу Назарій Дьордь не випускав гру з своїх рук і моментально реагував на всі протиправні дії обох команд.
 
На 67-ій хвилині Андрій Габорець зміцнює перевагу своєї команди. Останній пройшов з м`ячем близько 20-ти метрів і вийшовши на рандеву з кіпером Золотарева відправив круглого в ближній кут воріт. 2:4 на користь гостей. 
 
На цьому гра вже практично закінчилась і обидві команди заспокоїлись. Проте цього було замало нападнику гостей Олександру Дербаку. На 92-ій хвилині останній вийшов на ударну позицію і невідпорно пробив у дальній від воротаря кут.
 
В результаті 5:2 на користь новачка першості «Авангарда» із Тересви.
 

«Старт» Золотарево - «Авангард» Тересва  2:5

Голи: Сливка, 29, 48 - Габорець, 10, 67, Мокан, 50, Гусар, 25, Дербак, 92+2
 
«Старт» Золотарево : Демінь Д., Деяк Р., Млукан О., Кикина М., Слава С., Орос В., Деяк М., Стойка Й.,Сливка О., Тяско О., Довганич М.
Запасні – Довгач Е., Довганич В., Шимоня І., Попазинець В.

«Авангард» Тересва : Семяновський В., Черняк В., Томишинець В., Мокан М., Ілько А., Габорець А., Руснак В., Гусар А., Лавришинець В., Шемет В., Мондзюк В.
Запасні – Гісем В., Дербак О., Поганич М., Мокан І.
 
Попередження : Деяк Р., Деяк М., Кикина М. (всі «Старт»).
Віктор ШВАЙ
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1110 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: