Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Авангард" з Тересви вдома перемагає вишківчан (ФОТО)
17:14
"Авангард" з Тересви вдома перемагає вишківчан (ФОТО)
Про один із найцікавіших матчів Східної зони читайте далі.

У Тересві з нетерпінням очікували на домашній поєдинок. Підопічні Долобовича прагнули на очах у рідних фанів довести прикру випадковість втрати очок у минулому турі в Ганичах. Суперник був ще той – одна з чотирьох кращих команд Східної зони минулого сезону з Вишкова.

Господарі дуже швидко захопили центр поля й загострили ситуацію лівим флангом уже на 4-й хвилині. Опоненти були змушені фолити. Мокан обвідним ударом влучив у ближній кут. Русин зреагував. В одній із наступних атакувальних дій по центру суперники не встежили за прудконогим центрфорвардом Дербаком. Василь побачив, що воротар трохи вийшов із воріт й ударом з вісімнадцяти метрів перекинув його 1:0.

Не встигли зелено-білі як слід оговтатись від першого взяття воріт, як господарі змогли вдруге засмутити їх вдруге. На завершенні атаки правим флангом Гусар прострілив на Дербака і той пострілом з десяти метрів спрямував круглого повз Русина в лівий кут – 2:0.

Після цього гра заспокоїлась. Гості намагались захопити контроль над м’ячем, а опоненти шукали щастя в контратаках. Дуже небезпечними були кутові від гравців «Віска».

На 30-й хвилині вишківці організували першу змістовну атаку. Говдош вирізав передачу з центральної зони на лівий фланг на Кохана, а Станіслав активним дриблінгом змусив опонентів порушити правила в 30-ти метрах від воріт. Мацола потужним ударом  поцілив у правий кут. Гісем у падінні відбив.

Через шість хвилин нове загострення правим флангом. На її завершенні Ільків віддав на Говдоша, а той далі на відпасував на Кохана на вихід на воротаря. Та Гісем вчасно вибіг з воріт, самовіддано кинувся в ноги й намертво забрав м’яч. За якусь хвилинку Гусар вже майже вибіг на побачення з Русином, та в останній момент Мацола виніс м’яч від Андрія з-під ніг.

Підопічні Борбеля втратили ще дві нагоди забити гол в роздягальню. На 45-й хвилині на завершенні атаки лівим флангом Петрич заробив право на штрафний з 25-ти метрів. Зейкан пробивав у праву дев’ятку. Гісем стрибав, та не дістав. Василя від голу врятувала поперечина, від якої круглий вилетів у поле. На 2-й доданій хвилині на побачення з воротарем вибіг Кохан, та Гісем самовіддано кинувся в ноги, зберігши комфортну перевагу своєї команди в рахунку.

Другий тайм знову активніше розпочали господарі, а загалом він був більш нервовим. Словесні перепалки гравців між собою та з арбітром почастішали в рази. На 47-й хвилині на завершенні атаки лівим флангом Мандзюк навісив на одинадцять метрів на Мокана, а Михайло ударом з лету влучив у лівий кут. Воротар вчасно змістився й зреагував.

Через десять хвилин на завершенні атаки по центру Мокану вже асистував Локота. Цього разу Михайло з 35-ти метрів пробив потужніше, та круглий просвистів повз ліву стійку. У вишківців не виходив завершальний пас, тому Зейкан та Кохан сиділи на сухій пайці.

На 59-й хвилині було ще гостріше. На завершенні атаки по центру Лавришинець вивів на ударну позицію Мокана, який з ходу потудно пробив із 15-ти метрів. Круглий полетів у сантиметрах над поперечиною воріт гостей. Через чотири хвилини з 30-ти метрів дуже небезпечно з ходу пробив Локота. М’яч пролетів у сантиметрах від лівої дев’ятки.

На 71-й хвилині на завершенні атаки гостей по центру з 20-ти метрів влучно пробив Кузьма. Гісем відбив. На добивання мчав Кохан, та воротар вчасно підвівся й випередив його. Через п’ять хвилин після навісу з кутового Зейкана господарі з потугами винесли м’яч. На підборі опинився Ільків, який ударом з 30-ти метрів підступно поцілив у рамку. Круглий рикошетом від рук воротаря несильно продовжив рух у рамку, та Гісем вчасно повернувся й забрав його до рук.

На 83-й хвилині атака господарів по центру за участю Віктора Гусара, Деяка та Мокана і останній влучив у лівий кут. Русин у падінні відбив. На добивання встиг Дербак. Перед ним тільки воротар та великі ворота. Та з вбивчої позиції з близької відстані Василь пробив над поперечиною, змусивши трибуни зітхнути в розпачі з приводу втрати стовідсоткової нагоди розгромити опонентів.  
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Василь Готько, Олександр Гога
Делегат ФФЗ – Режів Швайгер
 
смт. Тересва, стадіон «Авангард», + 24 градуси, ясно, 400 глядачів
 
«Авангард» Тересва – «Вишково» 2:0
 
Голи: Дербак, 9, 15.
 
«Авангард»: Василь Гісем, Микола Локота, Михайло Мокан, Андрій Ілько, Андрій Габорець (Віктор Гусар, 65), Василь Деяк, Василь Руснак, Андрій Гусар, Володимир Лавришинець, Володимир Дербак, Василь Мандзюк.
Запасні: Вадим Семяновський, Віктор Курічко, Мирослав Поганич.
Головний тренер – Олександр Долобович, тренер – Іван Гольцбергер.
 
«Вишково»: Василь Русин, Богдан Ільків, Сергій Світлик (Михайло Попович, 46), Олександр Солома, Мирослав Мацола, Йосип Кузьма, Євген Калинич, Микола Говдош, Крістіан Петрич, Віктор Зейкан, Станіслав Кохан.
Запасні: Ярослав Гайович, Михайло Мущинка.
Головний тренер – Адальберт Борбель, тренер – Емеріх Мункачі.  
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 910 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: