Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Автомобіліст» на досвіді перемагає «Сонячну енергію» (ФОТО)
10:53
«Автомобіліст» на досвіді перемагає «Сонячну енергію» (ФОТО)
Перше коло міського чемпіонату добігає кінця, залишилось зіграти 2 тури.

Перше коло міського чемпіонату добігає кінця, залишилось зіграти 2 тури.

Вчора, у мікрорайоні Радванка зустрілись «Сонячна енергія» та «Автомобіліст». Вже традиційно матчі за участі «сонячних» багаті на голи.

У першому таймі «Автомобіліст» володів ініціативою і справедливо першим вийшов вперед. Роберт Товт прийнявши м'яч у карному майданчику енергії, зумів його обробити, розвернутись та пробити у дальній кут воріт Владислава Тренича – 0:1.

Відповіли господарі дальнім обвідним ударом від Віктора Рабела – 1:1.

«Гол у роздягальню» гості забили ще до перерви. Після невпевненої гри молодого голкіпера Тренича, Анатолій Гаврилешко зумів першим зорієнтуватись і підправити шкіряний снаряд у ворота – 1:2.

Після перерви тренер «Сонячної енергії» Вадим Головнич пішов у ва-банк змінивши захисника Володимира Ловича на нападника Яромира Лободу.

До слова, Яромир був непомітний на полі та своє слово у матчі йому вдалось сказати. Одного разу влучивши у поперечину, а наступного з лінії штрафного майданчика, він пробив Олександра Пугу скоротивши відставання у рахунку – 2:3.

Та все ж таки, досвід зіграв свою основну роль у матчі. Молодий Адріан Горняк встановив остаточний рахунок – 2:4.

Відтак, гості виходять на друге місце турнірної таблиці.

У іншому поєдинку між ФК «Вопак» та ФК «Вовкове» гра не завершилась.

Після першого тайму господарі зійшли з поля. До цього часу рахунок був розгоромним, «Вовкове» забило шість сухих м’ячів.

LOBDA




Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 803 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 фан  
0
Є неправильним те, що на город грають гравці із вищої ліги області, так, як за "Вовкове" Реплюк, Горський, Лендєл, Лютнянський, Оржеховський, Стецо! Чому б не заборонити таку практику, як в Області заборонили легіонерів, так і на місто заборонити обласників, бо вони є фактично профі проти простих горордських аматорів .......

الاسم *:
Email *:
كود *: