Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Автомобіліст» та «ЕКО» розіграли кубок «Авангарду» (ФОТО)
21:57
«Автомобіліст» та «ЕКО» розіграли кубок «Авангарду» (ФОТО)
Фаворит зустрічі мінімально переграв команду Анатолія Фрігана, ледь не упустивши перемогу в кінці зустрічі.

«Автомобіліст» та «ЕКО» розіграли кубок «Авангарду» (ФОТО) В цьому році проведення кубку «Авангард» було під питанням, через брак команд, які готові були взяти участь у цих вже традиційних змаганнях. Та все ж організатори вирішили розіграти цей трофей між двома командами.
Явним фаворитом були діючі чемпіони міського чемпіонату, тож передматчеві розклади були не втішними для ЕКО. Та команда Роберта Товта з самого початку гри демонструвала зарядженість на боротьбу, подекуди жорстко зустрічаючи суперника. В принципі, це давало результат, оскільки автомобілісти в перші двадцять хвилин не сильно тривожили Славіка. Перша реальну загрозу воротам створили якраз гості, коли Роберт Товт пробивав зі штрафного. Лютнянський відбив круглого у ближньому куті.

Схожим моментом відповів штатний виконавець стандартів у господарів Юрій Чонка, та кіпер забрав шкіряного у ближній дев'ятці. В середині першого тайму Ференцик вдало зіграв на підборі і з 17 метрів зряче цілив у праву дев'ятку, однак м’яч в лічених сантиметрах розминувся з рамкою.

З часом біло-чорні почали діяти більш активно попереду. Шукаль пробивав з 20 метрів, але повз ворота. Оржеховський виконав простріл вздовж воріт та Веселовський у падінні пробив вище. Ще один удар Вадима з 12 метрів забрав Славік. Ефектно зіграв Чонка, пройшовши двох захисників обвідним ударом цілив у дальній кут та голкіпер з великими труднощами перевів м’яч у штангу.  Шукаль підоспів на добивання, але Славік і тут був на висоті.

Ще одну перспективну атаку три в два Оржеховський завершив ударом з 18 метрів, але вище воріт.
На початку другої половини гри Автомобіліст не збавив обертів і вже на другій хвилині відкрив рахунок. Оржеховський прострілив у штрафну, де Чонка скинув під удар Шукалю, який з 18 метрів, за допомогою рикошету, пробив Славіка. 1:0.

Гра проходила на зустрічних курсах, володіння м’ячем було рівним. Темп гри не спадав, однак гострих моментів поменшало.

У Грицкевича і компанії мало що виходило в нападі, можна згадати лише удар головою Олександра у другому таймі. Біля інших воріт Веселовський на швидкості обійшов двох захисників та переграти Славіка йому не вдалось. Та через декілька хвилин гості самі привезли собі гол. Василь Петровцій, тільки-но з'явившись на полі, вирішив з середини поля віддати пас назад воротарю, та круглого перехопив Веселовський і з другого разу реалізував вихід один в один. 2:0.

Після цього підопічні Шанти збавили оберти і вже лише догравали матч. ЕКО у свою чергу почав йти вперед великими силами. І ближче до завершення поєдинку біля воріт Лютнянського почали виникати «пожари». Так на 88-ій хвилині Русин навісив у штрафну, де на добиванні результативно зіграв Анатолій Пеца, добивши круглого головою з трьох метрів.

Команда Товта намагалась організувати фінальний штурм, і вже у додатковий час мали можливість зрівняти рахунок. Після ще одної подачі у штрафну господарів м’яч застряг у штрафній, і Дудура мав зрівнювати рахунок, однак не зміг завдати акцентованого удару з близької відстані.

Фінальний свисток Запрутняка зафіксував перемогу «Автомобіліста», який став новим володарем 58-го за ліком кубку «Авангарду».

Найкращими гравцями у командах було визначено Юрія Славіка у ЕКО та Ігора Вагіна у Автомобіліста. Головний приз змагань капітан Автомобіліста Мирослав Лютнянський отримав з рук почесного президента ФК «Говерла» Івана Шуфрича. 
  
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Валерій Шкура, Юрій Шимон
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
Стадіон «Авангард», поле №3. Глядачів 100
 
ФК «Автомобіліст» - ФК «ЕКО» 2:1

Голи: Шукаль, 48, Веселовський, 73 - Пеца, 88.

Автомобіліст: Мирослав Лютнянський, Ігор Вагін, Артем Пустовіт, Юрій Боднар, Юрій Шукаль, Михайло Реплюк, Юрій Чонка, Василь Пиняшко (Іван Бандурович, 50), Павло Оржеховський, Вадим Веселовський, Євген Добровольсьский.
Тренер – Іван Шанта.

ЕКО: Юрій Славік, Мирослав Скрип, Василь Монда (Едгард Русин, 74), Сергій Товтин (Андріан Горняк, 75), Анатолій Пеца, Роберт Товт, Василь Фекете (Дмитро Рацин, 70), Мілан Гартман (Василь Петровцій, 72) Іван Скунзяк, Олександр Грицкевич (Василь Дудура,77), Євген Ференцик (Павло Кривка, 72).
Запасні: Юрій Цветков, Андрій Гаврилів.
Тренер – Роберт Товт.

Попередження: Пустовіт, 19, Веселовський, 59, Лютнянський, 68 – Скрип, 30.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1062 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: