Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Автомобіліст" в додатковий час дотискає "ЕКО"
22:27
"Автомобіліст" в додатковий час дотискає "ЕКО"
У с. Концово 8 липня у рамках 5-го туру чемпіонату Ужгорода з футболу «ЕКО» протистояв лідеру чемпіонату.

У с. Концово 8 липня у рамках 5-го туру чемпіонату Ужгорода з футболу «ЕКО» протистояв лідеру чемпіонату.

Перші хвилини були за підопічними Товта: особливо небезпечних моментів у воріт суперника не було, але контролювати м’яч їм вдавалося непогано. На 6 хв. захист господарів припустився помилки: Реплюк вийшов на ударну позицію, але влучність Михайла підвела. За три хвилини Піняшко верховою передачею знаходить Бабича, але круглий після удару Володимира летить повз.

Ближче до середини першого тайму гра вирівнялася і моментів для взяття воріт ставало менше. На 34 хв. 9-ка «ЕКО» віддала на Скунзака, але останній добити м’яч у порожні ворота не зміг. Гості відповіли дальнім ударом Бандуровича, але і в цьому епізоді на дорозі стає влучність.

За 5 хв. до завершення першого тайму Реплюк мав ще дві нагоди аби записати до свого активу гол, але і тут фортуна була не на стороні 10-ки «Автомобіліста». У першому епізоді м’яч після удару головою не залетів у сітку воріт, а у другому - сильним ударом у рамку Михайло не влучив. Під атаки підопічних Шанти завершився перший тайм.

Друга половина гри проходила під диктовку гостей. Відразу ж по-перерві Піняшко міг вивести свою команду вперед, але не судилося. Виправляти ситуацію взявся Реплюк, але й тут переможцями дуелі вийшли господарі.

За двадцять хвилин до завершення поєдинку «ЕКО» міг пропустити після стандарту, але Пуга врятував. «Автомобіліст» обертів не збавляв і продовжував насідати на ворота господарів. Черговий момент своєї команди змарнував Куклишин: Богдан з кута штрафного переграти кіпера не зміг. На 85 хв. дальній удар Бандуровича міг принести перемогу команді Шанти, але Пуга зіграв відмінно, і відвів загрозу від власних воріт. Гості почали завдавати дальні удари, і один з таких міг закінчитися голом, але Боднару не вистачило зовсім трішки.

Господарі відбивалися із усіх сил, було видно, що нічия їх влаштує, але «Автомобіліст» був націлений на перемогу. Уже на доданих арбітром хвилинах гості все-таки забили, але рукою. Звичайно, взяття воріт зафіксовано не було, проте це було дзвіночком для підопічних Товта. Миттєвості відділяли команди від нічиї, і ось на 95 хв. Пустовіт потужним ударом головою переграв Пугу і вивів свою команду вперед.

Поєдинок завершився мінімальною перемогою 1:0 «Автомобіліста». Гості за всіма показниками перегравали своїх суперників, і цілком заслужено вибороли цю звитягу. «ЕКО» після 5-ти зіграних турів має у своєму активі 7 очок, а їх сьогоднішні суперники продовжують очолювати турнірну таблицю, здобувши уже 4 перемогу.


Арбітри: Митровський М., Шимон Ю., Бобаль Ю.
Концгазо, стадіон «Вітязь», 200 глядачів

ФК «ЕКО» - ФК «Автомобіліст» - 0:1

Голи: Пустовіт А. 95 хв.

«ЕКО»: Пуга О., Дхазро В., Кривка П., Товтин С., Гартман М., Гаврилів А., Скрип М., Монда В., Ференцик Є., Скунзак І., Товт Р.
Запасні: Цвєтков Ю., Варваринець І., Горняк А., Петровці В., Фекете В., Пеца А., Пфайфер І.
Тренер: Товт І.

«Автомобіліст»: Лютнянський М., Пустовіт А., Боднар Ю., Горський В, Білінський Р., Добровольський Є., Оржеховський П., Бандурович І., Бабич В., Реплюк М., Піняшко В.
Запасні: Малець О., Жидик Ю., Степанов Б., Куклишин Б.
Тренер: Шанта І.
Олег МИКИТА

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 839 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: