Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Бадалівський "Фенікс" - володар Суперкубка Берегівщини
00:27
Бадалівський "Фенікс" - володар Суперкубка Берегівщини
22 березня на футбольному полі села Гать відбувся матч за Суперкубок Берегівського району.

22 березня на футбольному полі села Гать відбувся матч за Суперкубок Берегівського району.

Розіграш Суперкубку розпочався у 2011 році, в якому беруть участь минулорічні чемпіон та володар Кубку попереднього сезону.

У дебютному розіграші ФК «Фенікс» Бадалово переграв ФК «Зірка». У 2012 році – ФК «Дийда», а у 2013 – ФК «Велика Бийгань» перемогли бадалівчан. У 2014 році учасники повторилися знову, тоді «Фенікс» розгромив великобийганьців.

Нинішнього року зустрілися лідери районного футболу – чемпіон району ФК«Артос» Гать та володар Кубка району «Фенікс» Бадалово. Гра викликала великий інтерес у вболівальників, яких зібралось близько тисячі. З самого початку гри команди грали на зустрічних курсах, намагаючись з перших хвилин атакувати ворота суперників. Уже на другій хвилині Юрій Кноблох не скористався нагодою відкрити рахунок, вийшовши один на один з кіпером гатянців. В подальшому домінував цікавий комбінаційний футбол у виконанні обох колективів. Більше нагод для взяття воріт було в бадалівчан. На 42-ій хвилині гри Микола Нодь скористався помилкою центральних захисників і відкрив рахунок на користь «Феніксу». Після перерви, окрилена перевагою команда з Бадалова почала розвивати перевагу, створивши ряд гострих моментів. На 53-ій хвилині Юрій Кноблох влучно пробив у верхній ближній кут воріт суперника й подвоїв рахунок. Після другого забитого голу бадалівчани заспокоїлися, чим почали користатися футболісти з Гаті. За рахунок вмілих дій центральних півзахисників Василя Горського, Чобо Переша, залучаючи фланги, ФК «Артос» почала більш агресивно атакувати ворота суперника. На 65-ій хвилині матчу після подачі з лівого флангу, Василь Горський з межі карного майданчика влучно пробив у нижній кут воріт. Воротар «Фенікса» Юрій Нагорнюк виявився безсилим – 2:1. Спіраль інтриги закрутилася.

Гатянці продовжили масовано наступати, забуваючи про оборону. Чим могли скористатись бадалівці, зокрема Петро Дрозденко вийшов віч-на-віч з воротарем суперника Гейзо Вейгом, але не влучив у рамку воріт. Чудову нагоду зрівняти рахунок на останній хвилині мав Ласло Пал, але не влучив по м’ячу з вигідної позиції. Фінальний свисток арбітра матчу Сергія Гецка зафіксував перемогу бадалівчан – 2:1.

Начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Подмятніков та заступник голови районної федерації футболу Валерій Щока нагородили учасників матчу медалями, а голова федерації Олександр Чегіль вручив красень-кубок капітану ФК «Фенікс» Бадалово Петру Дрозденку.

Про це повідомляють у Берегівській РДА.

ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути тут.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 704 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: