Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Бадалово та Гать підтверджують реноме лідерів
20:45
Бадалово та Гать підтверджують реноме лідерів
Пропонуємо Вашій увазі огляд 2-го туру зимової першості ігор Берегівського району.

Пропонуємо Вашій увазі огляд 2-го туру зимової першості ігор Берегівського району 2015 року.

У зоні «А» першими на поле вийшли команди «Четфолво» та «Вари». Відверто, при рівній боротьбі команди розписали мирову 1:1. Вони, як на мене, особливої конкуренції лідерам не складуть, це середнячки Берегівського футболу.

Інший поєдинок за участю «Талісмана» з Великих Берегів та міської «Зірки» був більш інтригуючим. У них амбітні плани, принаймні на вихід із зони до півфінальної стадії. Перший тайм пройшов доволі гостро, команди почергово випробовували майстерність кіперів. Та кінцевої мети не вдалося досягнути жодній. Чого, власне, не скажеш про другий. Це був зірковий тайм саме «Зірки». Ні, не подумайте, «Талісман» нічим не поступався візаві. Ба, більше того, першим повинен був відкрити рахунок. Не склалося, завадила стійка. А далі правило бумерангу. Спочатку масована атака на 65 хвилині. Два удари воротар парирував, а от з третім впорати не вдалося. Відзначився Гейзо Пал. Через 5 хвилин берегівчани зуміли подвоїти перевагу і встановили остаточну в матчі крапку. Подачу з правого флангу головою замкнув Чобо Олай. Як підсумок, перемога «Зірка» 2:0.

Останнє протистояння бадалівського «Фенікса» та «Кідьоша» мені до душі припало найбільше. Чому? Здавалося б явний фаворит і аутсайдер. Ця гіпотеза була знівельована ще в першій 45-хвилинці. Початок, звісно, за господарями. Вони більше володіли ініціативою і гостріше атакували. До середини тайму гра підрівнялась. «Кідьош» просто блискуче контратакував, та фарту не було. Відповідно голи, точніше гол, вболівальники побачили в другому таймі. На 56 хвилині досвідчений рефері Денис Федяй призначив цілком справедливе пенальті у ворота гостей, які при мізерному бюджеті, власними силами, помітно прогресують. Голкіпер «Кідьоша» вгадав напрям польоту м’яча, але потужний удар Золтана Купаша досяг цілі. 1:0.

Згодом чисельні вболівальники вирішили, справу зроблено і покинули стадіон. Даремно. Останні щонайменше хвилин 10 «Кідьош» демонстрував футбол рівня першої ліги області. «Фенікс» просто відбивався. Рятував воротар, стійка, м’яч уперто не йшов у ворота. Та мінімальна поразка для гостей – це успіх, це моя думка. При зірковому складі бадалівців я очікував зливу голів. Браво, «Кідьош».


Зона "А" (Бадалово-Голабор)

ФК "Четфолво" - ФК "Вари" 1:1
ФК "Талісман" В.Береги - ФК "Зірка" Берегово 0:2
ФК "Фенікс" Бадалово - ФК "Кідьош" 1:0

Зона "В" (Запсонь)

ФК "Попово" - ФК "Батьово" 1:4
ФК "Артос" Гать – ФК "Свобода" 2:0
ФК "В. Бийгань-2" - ФК "Запсонь" 0:4.


Опісля 2 турів максимум - 6 очок набрали три команди: «Фенікс», «Артос» і «Запсонь», у них, як наслідок, найбільше шансів вийти до наступного етапу.

В рамках підготовки до Зимового кубку закарпатської області футболісти Дийди у Виноградові зустрічались з місцевим «Севлюшем», де поступилися з рахунком 2:5.

Віталій БІРОВЧАК


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 870 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: