Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Бако та Булеза тріумфують у ДЮФЛУ у складі "Шахтаря"
14:05
Бако та Булеза тріумфують у ДЮФЛУ у складі "Шахтаря"
Закарпатські футболісти стають одними з героїв фінальних поєдинків ДЮФЛ України.

Бако та Булеза тріумфують у ДЮФЛУ у складі
Юний мукачівський талант весною перейшов до академії донецького Шахтаря, де і грав починаючи з другого кола. Крістіан Бако провів шість матчів, відзначившись одного разу у ворота УФК-Олімпіка, більшість матчів починаючи на лаві запасних.
 
Та вже у стикових та фінальних іграх ДЮФЛУ він завоював довіру головного тренера Генадія Зубова і починав всі поєдинки у старті. Чим згодом сповна віддячив наставнику.
 
У стиковій грі з Торпедо-ВУФК Шахтар переміг 8:0, один з голів на рахунку Бако. Далі у груповому раунді фінальної частини мукачівець відіграв всі три поєдинки зі старту (перемога над Карпатами та Буковиною і нічия з Дніпро). У півфіналі із Скалою, який завершився 2:1 на користь гірників, Бако знову відіграв весь матч.
 
У вирішальній грі з київським Динамо Крістіан на 36-ій хвилині виводить свою команду вперед. Проте кияни зуміли зрівняти перед самим завершенням поєдинку. У післяматчевій серії пенальті Бако впевнено реалізував шостий удар Шахтаря і доклав зусиль до підсумкової перемоги у ДЮФЛ України в категорії U-15.
 
Ще одним тріумфатором ДЮФЛУ в складі Шахтаря U-14 став Андрій Булеза із Заріччя, який крім золотої медалі отримав приз кращого захисника фінального турніру. У цьому сезоні Андрій провів всі матчі у старті – 20 матчів і 3 голи.
 
У Шахтар Булеза перейшов із Сільця, де виступав два роки граючи в ДЮФЛ Закарпаття під керівництвом Сергія Білана. Першим тренером Булези являється Любомир Ганчич.

За збігом обставин в обох юніорів старші брати є добре відомими футболістами в області: Олександр Бако у складі ФК Середнє, а Юрій Булеза в МФА та Заріччя.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1494 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: