Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Баранинці б’ють березнян на класі (ФОТО)
21:06
Баранинці б’ють березнян на класі (ФОТО)
У першому матчі 16-го туру у Першій лізі Західній зоні Баранинці приймали команду з Великого Березного.

Баранинці б’ють березнян на класі (ФОТО) Фаворит цього поєдинку одразу ж прийнявся за діло. Микуляк за декілька метрів від чужої карної зони здійснив перехват та вибігши на одного воротаря вдарив повз ворота. В наступній атаці Владислав виконав навісну передачу на Русина, удар якого головою воротар з великими труднощами перевів на кутовий.

На початку гості важко переходили на чужу половину, лише після півгодини гри вони почали створювати напівмоменти. Так Попович втікав по своєму правому фланзі але удар у нього не вийшов.

На 30-ій хвилині Жоффчак побачив вільну зону на лівому краї і віддав туди, Назаренко забіг, увірвався у штрафну і пробив точно під дальню стійку. 1:0.

Підопічні Бисаги продовжували більше тримати м’яч і розхитувати оборону суперника. На останній хвилині першого тайму Лукіяник прострілив з флангу, Русин, ніким не прикритий, переправив шкіряного з семи метрів у ворота Готри.

У другій половині гри господарі продовжували володіти територіальною перевагою. Березний все сміливіше підходив до воріт Ізая та у кінцевій фазі атаки їм бракувало останнього пасу. Та й точність ударів з дальньої дистанції бажала бути кращою.

Чудову нагоду для партнера створив Микуляк, який навісив з лівого флангу, Смагін пробив головою з відскоком та м’яч від поперечини вилетів в аут. Та вже за мить Микуляк сам забиває. Балажинця збивають на підступах до штрафної з лівого краю, і Владислав точно відправляє круглого у дальню дев’ятку. 3:0.

Гру можна сказати було зроблено. Далі йшла обопільна боротьба в центрі поля, без реальних загострень. В останні півгодини, як то кажуть, одні не хотіли, інші не могли.

Тож Баранинці після двох нічийних матчів знову перемагають.
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Василь Балог, Ласло Зайтлер
Делегат матчу – Віктор Шварц.
 
с. Баранинці, глядачів 100.
 
ФК «Баранинці» - ФК «Березний» 3:0

Голи: Назаренко, 30, Русин, 45, Микуляк, 58.

Баранинці: Андрій Ізай, Анатолій Пеца, Андрій Смагін, Рудольф Балажинець (Андрій Харченко, 60), Сергій Товтин, Едуард Дзьоба, Владислав Микуляк (Ярослав Фаринич, 67), Віктор Жоффчак (Володимир Браїла, 81), Євген Лукіяник, Олександр Назаренко, Олександр Русин.
Тренер – Іван Бисага.

Березний: Дмитро Готра (Олександр Тацак, 60), Василь Веселовський, Юрій Савка, Павло Пекар, Руслан Біганич, Микола Васильович Словенський, Микола Миколайович Словенський, Марян Попович, Роман Канюк, Юрій Сема, Анатолій Пеняк.
На заміну виходили: Роман Кузьма, Мар’ян Геник, Ярослав Тряско.
Тренер – Микола Шевченко.

Попередження: Тряско, 50.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 974 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: