Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Баранинці б’ють Ракошино (ФОТО)
20:15
Баранинці б’ють Ракошино (ФОТО)
Вже за традицією, гра Баранинців відкриває 9 тур чемпіонату області.

Вже за традицією, гра Баранинців відкриває 9 тур чемпіонату області.

Старт зустрічі пройшов спокійно, без загострень. Гравці намагались встановити контроль над серединою поля – трішки краще це виходило у гостей, у яких підбір кадрів сильніший.

Під кінець першої десятихвилинки нападник господарів Дмитро Яцина у штрафній намагався на замасі обіграти захисника, та при мінімальному контакті одразу ж впав. Арбітр не вгледів порушення. Біля протилежних воріт захисних Меденцій вибиваючи м’яч влучив собі ж у руку, знаходячись у своїй штрафній. Свисток рефері знову промовчав.

Перевага по ходу матчу переходила від однієї команди до іншої. Середина тайму якраз була за жовто-зеленими. Спочатку Русину, який не очікував, що шкіряний дійде до нього , не вдалося замкнути гостру подачу Микуляка. А от простріл з лівого флангу від Балажинця, який захист Ракошина не зміг зупинити, Дудаш спокійно реалізував у гол, пробивши з семи метрів.

Після голу гості заграли ще більш впевнено, маючи можливість ще до перерви збільшити рахунок на свою користь. Два удари Микуляка з середньої відстані були не точними, а Русин з 12 метрів цілив у дальній кут та м’яч якимось чудом оминув ворота. Схожий момент, вже під кінець першого тайму, не використав Дмитро Яцина.

Після відпочинку гра ще більше була наповнена боротьбою. В одному з моментів кіпер господарів наздоганяючи м’яч не розрахував гальмівний шлях, покинув штрафний майданчик, вже з сферою в руках, десь на півметра та рефері не помітив порушення.

Гості відсунули гру від своїх воріт і тероризували володіння Євгена Дудаша. Так вінгер Бараницнів Назаренко мав дві стовідсоткові нагоди. У першому випадку, після навісної передачі від Товтина, Олександр пробивав з п’яти метрів та значно вище. У другому, Назаренеко у швидкій контратаці виходив на одного воротаря та удар з 14 метрів виявився знову не точним.

На 55-ій хвилині Русин наздоганяючи м’яч у штрафній суперника, намагався чи то прострілити, чи пробити з гострого кута, потрапив у руку захиснику, який у падінні хотів заблокувати удар. Арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку. Микуляк б’є у правий кут та голкіпер відбиває його постріл. Владислав вже другий матч поспіль не реалізовує пенальті.

Підопічні Бисаги не збавляли оборотів. Михайло Дудаш розрізною передачею вивів Лукяника на ворота, та той перекидаючи кіпера влучив у перекладину. Згодом вже сам Михайло вибіг на рандеву зі своїм однофамільцем, перший удар Євген відбив, другий удар Михайла практично у пусті ворота пройшов вище цілі.

На 68-ій хвилині відбулось друге взяття воріт, яке вбило інтригу у матчі. Микуляк навісив справа, Прокопець програв верхову боротьбу воротарю та першим на підборі був Харченко, який ударом через себе, з 18 метрів, переправив круглого у пусті ворота.

В останні п'ятнадцять хвилин ракошинці почали тиснути на ворота гостей та крім верхових передач з флангів та після штрафних, у них нічого не виходило. Майже всі їхні удари блокувалися захистом Баранинців.

Після гри президент Ракошина Василь Коштура висловив невдоволення суддівством, яке на його думку, не послідовно та необґрунтовано видавало гірчичники.

Баранинці завдяки своїй перемозі та ранньому старту у цьому турі, виходять на перше місце. Ракошино йде на перерву у чемпіонаті на четвертому місці.


Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Валерій Шкура, Томаш Бабич
4-й арбітр – Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Ярослав Маєревич

м. Мукачево, стадіон «Паланок»
Глядачів 300

ФК «Ракошино» - ФК «Баранинці» 0:2

Голи: М. Дудаш, 21, Харченко, 68.

Ракошино: Євген Дудаш, Василь Стрижак, Юрій Логойда, Юрій Яцина (Василь Ремета, 24), Андрій Меденцій, Василь Петровцій (Олександр Вацьо, 56), Іштван Кваковський, Артур Морщук, Дмитро Яцина, Вадим Курта, Андрій Доктор (Сергій Рущак, 87).
Запасні: Сергій Шафранський, Микола Чорней.
Тренер – Олександр Когутич.

Баранинці: Андрій Ізай, Рудольф Балажинець (Євген Стерчо, 87), Сергій Товтин, Євген Лукяник, Михайло Дудаш, Едуард Дзьоба, Володимир Товт, Ярослав Фаринич, Владислав Микуляк, Олександр Назаренко (Андрій Харченко, 63), Олександр Русин (Сергій Прокопець, 79).
Запасні: Олександр Пономаренко.
Тренер – Іван Бисага

Попередження: Меденцій, 55, Морщук, 68 – Микуляк, 68.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 970 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: