Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Баранинці" кладуть 5 "Березному"
23:33
"Баранинці" кладуть 5 "Березному"
Ці клуби мають різні завдання, тому команди хотіли виграти і здобути три очки.

Ці клуби мають різні завдання, тому команди хотіли виграти і здобути три очки.

У міжсезонні Березний магався посилити команду братами Головчаками, які в молоді роки були кращими на своїх позиціях, але в цей день лише один із них з капітанською пов'язкою зявився на полі, а за ним дуже молода команда, мабуть одна з наймолодших по віку.

Баранинці приїхали за трьома очками і показали це з перших хвилин. Гол не довелось чекати довго, так як вже на 5 хвилині Пахомов віддає в край на правого півзахисника Балажинця, той виконуючи подачу на дальню штангу поцілив в самісіньку дев’ятку.

Баранинці на цьому не зупинилися і продовжували штурм воріт Тряска. В одній з контратак Пахомов отримав м'яч на лінії штрафної і влучно пробив, тим самим збільшуючи рахунок на користь своєї команди.

Після цього Баранинці підлаштувалися під гру Березного, де могли і пропустити двічі. Господарі два рази дуже небезпечно проривалися з флангів, але не було кому замкнути гострі передачі.

До розгромного довів рахунок голеадор Руслан Соскида, центральні півзахисники вивели нападника на побачення і той в своїй манері забиває свій не останній гол у цьому матчі.

На другий тайм команди вийшли з різними настроями, одні хотіли відквитати декілька голів, інші хотіли забити ще більше.

В перерві Баранинці поміняли двох гравців, які отримали ушкодження.

Господарі поля з перших хвилин другого тайму побігли вперед, але в них ніяк не було останнього удару, а Баранинці в той час робили дуже небезпечні контрнаступи, в двох з яких забили гол. Пахомов і Соскида розіграли комбінацію , як у вищій лізі, по ходу якої Олександр вивів Соскиду практично на пусті ворота - 0:4.

В середині другої половини гри декілька гравців Баранинців зійшли з поля внаслідок отримавших ушкоджень, і свіжа кров додала більшої швидкості в контр наступальних діях. Дуже сильно хотів відзначитися голом Ярослав Фаринич, який святкував свій день народження. В останньому голі він прийняв активну участь, де віддав пас на Лазаря , а той на Соскиду, і Руслан оформлює свій черговий хет-рик.

Баранинці піднімаються на другу сходинку, випереджаючи берегівчан лише за кращою різницею м’ячів.


ФК "Березний” В.Березний - ФК ”Баранинці” Баранинці 0:5

Голи: Балажинець 5, Пахомов 11, соскида 37, 71, 81.

Березний: Ярослав Тряско, Руслан Біганич, Юрій Совка, Микола В. Словянський, Марян Федорка, Марян Попович, Василь Веселовський, Назар Головчак, Святослав Ціпар, Роман Кузьма, Сімеон Каганець.
Тренер: Шевченко М.

Баранинці: Андрій Ізай, Рудольф Балажинець, Володимир Браїла, Микола Ількович, Ярослав Бринько, Андрій Лазар, Олександр Пахомов, Степан Буксар, Владислав Демян, Євген Лукяник, Руслан Соскида.
Тренер: Бисага І.

Рудольф

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 804 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: