Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Баранинці кладуть Бобовищу пять
22:36
Баранинці кладуть Бобовищу пять
Відкривати другий тур чемпіонату області випало командам Баранинців та Бобовища.

Відкривати другий тур чемпіонату області випало командам Баранинців та Бобовища.

В день матчу дощ лив практично без перерви, проте на вулиці було досить весняна погода.

З початком матчу, одразу кидалося в очі кадрове підсилення господарів, у лиці відомого не лише в наших краях, але й далеко за його межами, Владислава Микуляка. Впродовж гри не раз, і не два, місцеві вболівальники захоплювалися його передачами, ударами та технікою.

Що ж до самого матчу, то баранинські футболісти трішки розбігавшись, почали штурмувати ворота Підберецького. Першу нагоду втратив Харченко, який після відсоку пробивав з 10 метрів, та удар не робочою ногою пройшов мимо. Трохи пізніше Андрій ще з більш забійної позиції маже. Потужний удар Лукяника голкіпер відбиває перед собою, Харченко б’є вже у пусті ворота з 6 метрів, але м’яч летить над перекладиною.

Тепер у команді Бисаги зявивися новий штатний виконавець всіх стандартів. Пробиваючи штрафний метрів з 25, Микуляк зовсім трішки не влучив у рамку, воротар при цьому навіть не ворухнувся. Удар з лінії штрафної Підберецький взяв намертво.

Найефектнішим виявився дальній постріл від лівого захисника Балажинця, якому відкотили під удар з 26 метрів, і той влучає в дальню хрестовину воріт. Удар Фаринича головою після подачі з кута поля виявися заслабим і воротар забрав його.

Бобовище не замикалося на своїй половині, але створити щось у відповідь їм ніяк не вдавалось. Лише декілька ударів для статистики.

Вся атакуюча активність господарів вже у другому таймі відтворилась і на рахунку у матчі. Простріл Дудаша з лівого краю Русин не встиг замкнути, але на дальній чекав своєї нагоди Харченко, який і виводить свою команду вперед.

Біло-червоні додавши у швидкості все частіше почали перегравати своїх візаві біля їхніх воріт, особливо виділявся лівий фланг. Моторний лівий крайній Лукяник, намагаючись прострілити був заблокований, однак його друга спроба вилилась у красивий гол. З доволі гострого кута той, по високій дузі, закинув м’яча у дальню дев’ятку.

Третій гол також розпочався на лівому краї. Лівий захисник Демян віддав у центр на Дудаша, а Михайло точним пасом вивів Русина на самотнього воротаря і Олександр не схибив.

За дві хвилини гостям вдалося забити гол престижу. Це досвідчений Герц виконуючи стандарт з 34 метрів, наважився на прямий удар. Шкіряний зачепивши по дорозі захисника Товта, дезорієнтував Ізая, і залетів у сітку воріт.

Бараниці відповіли миттєво своїм гольовим випадом. Лукяник з лівого флангу віддає в штрафну на Русина, і той обігравши на своєму шляху захисника і голкіпера закотив круглого у пусту рамку. Крапку у погромі поставив Михайло Дудаш. Після прострілу з правого краю від Паламарчука, Русин відпасовує трохи назад Дудашу, і той з 18 метрів, потужним ударом, встановлює кінцевий рахунок у матчі.

Тож сьогодні глядачі побачили «сухий» та дощовий перший тайм, і повну протилежність у другій половині гри.


Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач
Делегат ФФЗ – Матвій Бобаль

Стадіон Баранинці. Глядачів 100

ФК Баранинці – ФК Бобовище 5:1

Голи: Харченко, 47, Лукяник, 51, Русин, 68, 71, Дудаш, 83 – Герц, 70.

Баранинці: Андрій Ізай, Ярослав Фаринич (Сергій Прокопець), Володимир Товт, Сергій Товтин (Владислав Демян), Рудольф Балажинець (Роман Демян), Едуард Дзьоба, Владислав Микуляк, Євген Лукяник, Андрій Харченко (Олександр Пономаренко), Михайло Дудаш, Олександр Русин.
Тренер – Іван Бисага

Бобовище: Віталій Підберецький, Олександр Сенько, Віталій Богович, Чоба Товт, Ріхард Шольц, Роланд Шольз, Сергій Клочанко, Дмитро Вонтонюк, Василь Сливка, Євген Русин, Андрій Герц.
Заміна: Андрій Товт, Крістіан Кізман, Золтан Клочанка.
Тренер – Іван Ковач
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1299 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: