Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Баранинці" на характері здолали "Вітязь"
21:47
"Баранинці" на характері здолали "Вітязь"
У напруженій боротьбі «Баранинці» виривають три очки у лідера Західної зони.

До гри команди підійшли у оптимальних складах. Хіба, що у команди гостей був дискваліфікований Горняк.

Перша десятихвилинка проходила у розміреному темпі і обидві команди старались взяти під контроль гру.

На 10-й хвилині Юрій Опаленик змістившись з лівого флангу в центр пробив з 18 метрів, але голкіпер на місці. За дві хвилини Варваринець загрожував воротам господарів, Іван прорвався правим краєм і прострілював у штрафну, але ніхто з партнерів не змігзачепитись за м’яч.

Надалі ігрова перевага перйшла до гостей, але без загострень. На 16-й хвилині Ухатюк пробивав зі штрафного, але Ваш рятує свою команду. На 20-й хвилині Ковтан завдавав удару зі штрафного з 20 метрів, але Ізай без проблем забирає м'яч. За п’ять хвилин вже Пребуш пробив з аналогічної відстані, але повз ворота.

В середині тайму гра вирівнялась і проходила здебільшого в центрі поля. Така обережність команд була зумовлена тим, що обидва колективи претендують на медалі чемпіонату і кожне очко «на вагу золота».

На 27-й хвилині, після пасу з глибини поля, Ковтан вибігав на побачення з голкіпером, але вдалі дії Дьордяя перешкодили нападнику гостей вивести свою команду вперед. Найближчі десять хвилин гра обох команд змусила вболівальників на трибунах відверто сумувати.

На 37-й хвилині зустрічі Дмитро Опаленик прийняв м'яч за межами карного суперника, розвернувся і пробив, але удар вийшов заслабким. В наступній атаці Прокопець дальнім пострілом перевіряв пильність голкіпера, але удар Сергія пройшов вище воріт.

На 43-й хвилині Варваринець пробивав з 18 метрів, але його удар пройшов повз ворота. На останніх хвилинах першого тайму Готра мав хорошу можливість забити. Едуард, прибравши захисника на лівому фланзі, змістився в центр і пробив, але Ізай на місці.

На цьому перша половина гри закінчилась, команди продемонстрували відверто нудний футбол, причиною цьому були переживання обох колективів за результат, а також сильна спека, що не спадала протягом всього поєдинку.

Активніше другий тайм почали гравці «Вітязя». На 47-й хвилині Варваринець закинув в штрафну суперника, Ізай невдало зіграв на виході, після чого Ревта завдавав удару, але Олександр змарнував потенційно гольовий момент, пробивши вище воріт.

Через декілька хвилин Кормош пробивав зі штрафного, але Ізай без труднощів фіксує м’яч. Відразу в наступній атаці футболісти «Вітязя» знову загрожували воротам суперника, але після подачі зі штрафного від Селещука ніхто з партнерів не зміг завершити атаку результативним ударом.

На 56-й хвилині господарі могли відкривати рахунок. Дмитро Опаленик обігравши двох опонентів увірвався у штрафну, але пробив вище цілі. Гості відразу відповіли небезпечною подачею від Готри у штрафну суперника, але не точно. За декілька хвилин партнери після хорошої комбінації вивели на ударну позицію Пребуша, але удар Віталія виявися не точним .

На 70-й хвилині Пребуш після помилки захисника виходив на рандеву з голкіпером, але Ізай, скоротивши відстань до гравця суперника, забрав м'яч. Відразу в наступній атаці колектив з Концова втратив хорошу можливість щоб вразити ворота суперника. Після пасу з глибини, захисник та голкіпер «Баранинців» синхронно помилиляються і м'яч опускався вже у порожні ворота, але в останній момент Лукіяник рятує свою команду, вибивши круглого з лінії воріт.

За п’ять хвилин, стало гаряче біля воріт «Вітязя». Загорчак потужно пробивав з 18 метрів, але Ваш рятує свою команду, щоправда не надовго. Йшла 79-та хвилина гри, підопічні Іваниці розгорнули позиційний наступ. Дмитро Опаленик відпасував на Медведєва, той виконав простріл на дальню стійку, де ніким не прикритий Балажинець вирішує долю епізоду, спрямувавши м’яч у дальню дев’ятку. Відчувши, що гості підсіли, господарі створили ще декілька небезпечних моментів.

На 83-йхвилині Дзямко здійснив сольний прохід зі своєї половини поля, після чого відпасував на Костика і Ярослав завдав удару в один дотик з 18-ти метрів, але зависоко. За декілька хвилин знову «Баранинці» загрожували воротам гостей - Дзямко в карному суперника прибрав захисника і завдав удару, але влучив у голкіпера. На 86-й хвилині підопічні Пінковського втратили стовідсоткову можливість для того, щоб зрівняти рахунок. Після удару від Ковтана, Ізай невдало зафіксував м'яч і круглий відскочив до Каганця, але той з декількох метрів не зміг влучити у ворота. Останні хвилини зустрічі команди вже просто догравали.

Перемігши у цій зустрічі «Баранинці» скорочують відставання від першого місця до мінімуму. 
 

Арбітри: Гецко С., Сімку А., Кота З.
Делегат – Бобаль М.М.

с.Баранинці, глядачів 100
 
ФК «Баранинці» - ФК «Вітязь» 1:0

Голи:Балажинець, 79.

Баранинці: Ізай Андрій, Дьордяй Давид, Опаленик Дмитро, Андрусь Владислав (Дзямко Богдан, 55), Прокопець Сергій, Ухатюк Артем, Рудольф Балажинець, Опаленик Юрій (Медведєв Віталій, 53), Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Загорчак Євген.
Запасні: Марко Констянтин, Янцо Михайло, Фаринич Ярослав.
Тренер – Іваниця Михайло

Вітязь: Ваш Андрій, Рогач Віталій, Селещук Вадим, Бонтей Василь, Кривка Павло, Кормош Василь, Пребуш Віталій (Каганець Сімеон, 70), Варваринець Іван (Свадеба Олександр, 52), Готра Едуард, Лучин Віталій (Ревта Олександр, 46), Ковтан В’ячеслав.
Запасні: Костик Олександр, Зизич Іван, Федак Микола.
Тренер – Пінковський В’ячеслав

Попередження: Варваринець, 17.
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1368 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: