Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Баранинці переграють сусідів з Кінчеша (ФОТО)
19:59
Баранинці переграють сусідів з Кінчеша (ФОТО)
У місцевому дербі Баранинці вдруге в сезоні здолали принципового суперника.

Баранинці переграють сусідів з Кінчеша (ФОТО) У зустрічі юнацьких складів гостям зараховано технічну поразку, через відсутність заявкового листа. На поле виходила тільки кінчешська команда юнаків.

Гра дорослих, досить прогнозовано, проходила за відчутної переваги підопічних Бисаги. Вони й створили перший по-справжньому гострий момент. Після подачі з кутового Смагін у боротьбі з суперником пробив головою, але мяч влучив у поперечину.

Біля двадцятої хвилини господарі декілька разів потривожили Ізая. Батка пробив слабо, а Лучин з п’ятнадцяти метрів не зміг переграти голкіпера. Гості, після перехвату у центрі поля, швидко направили атаку на правий фланг, де Лукіяник з м’ячом увійшов у штрафну і прострілив вздовж воріт, а Русин легко переправив круглого у ворота Фанти - 1:0.

Біло-червоні помітивши слабке місце у «крилатих» провели ще декілька гострих атак правим краєм. Русин віддавав у розріз Лукіянику, та той з кута штрафної пробив трохи правіше ближньої дев’ятки. Ще одного разу Євген виборов шкіряного у штрафній і одразу ж прострілив, але ніхто не встиг замкнути цю передачу. Чергова подача з правого краю від дев’ятки гостей полетіла в сторону воріт, та за Фанту зіграла перекладина.

За п’ять хвилин до кінця першого тайму футболісти Кінчеша виконали кутовий, Ізай помилився на виході, не влучивши по м’ячу та майже з лінії шкіряного виніс Назаренко.  

Друга поливна гри пройшла у більш рівній боротьбі. У гостей не виходило створити щось конструктивне попереду, а випади підопічних Микити рідко доходили до удару. Один з найбільш гострих був у виконанні Яхимця, після подачі з кутового, та удар з 13 метрів пройшов мимо рамки.

Розв’язка у зустрічі настала у останні десять хвилин. Микуляк виконав подачу у штрафну з лівого краю, яку реалізував у гол Назаренко. Через дві хвилини господарі теж за допомогою стандарту відквитали один м’яч. Швидкий розіграш кутового і Дем’ян робить передачу у штрафну, де тільки-но зявившийся на полі Сатмарій, з декількох метрів, переправляє круглого у ворота.

На 88-ій хвилині Лукіяник спішив на передачу від Микуляка та був збитий на лінії штрафної. Микуляк скористався погано побудованою стінкою і точно пробив у ближній кут. 3:1.

На завершення Яхимець також пробивав штрафний, з 19 метрів, але Ізай забрав його постріл.

Це була не найкраща гра Баранинців та індивідуальна майстерність Микуляка наприкінці поєдинку стала запорукою успіху у грі з «Соколом».    
     

 
Арбітр – Михайло Гусев
Асистенти – Олександр Мішко, Олександр Сташко
Делегат матчу – Семен Головнич
 
с. Кінчеш, глядачів 50
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Баранинці» 1:3

Голи: Русин, 24, Назаренко, 82, Микуляк, 88 – Сатмарій, 84.

Сокіл: Віталій Шанта, Олександр Яхимець, Роман Демян, Крістіан Петрич, Олександр Глива, Андрій Лобанов, Іван Корпош Євген Сатмарій), Павло Кривка (Євген Матринець), Вячеслав Лович (Ростислав Молнар), Жолт Батка (Дмитро Турега), Віталій Лучин.
Запасні: Михайло Марусич, Степан Луб, Олександр Лукачина.
Тренер – Віктор Микита.

Баранинці: Андрій Ізай, Андрій Смагін, Анатолій Пеца, Рудольф Балажинець (Ярослав Фаринич), Сергій Товтин, Едуард Дзьоба (Володимир Браїла, 85), Владислав Микуляк, Сергій Прокопець (Андрій Харченко), Олександр Назаренко, Євген Лукіяник, Олександр Русин (Віктор Жоффчак).  
Тренер – Іван Бисага.  

Попередження: Прокопець, 40, Жоффчак, 80 – Турега, 86.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 883 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: