Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Баранинці переграють "залізничників"
23:47
Баранинці переграють "залізничників"
Один із центральних матчів цього туру пройшов у Баранинцях, де зустрічалися третя і п’ята команда чемпіонату.

Один із центральних матчів цього туру пройшов у Баранинцях, де зустрічалися третя і п’ята команда чемпіонату.

Очкова відстань перед матчем вимірювалася трьома пунктами, тому така важлива перемога давала нагоду одній з команд залишатися у лідируючій групі.

Гра розпочалася із запізненням, через відсутність стражів правопорядку. Та все ж таки коли арбітр матчу Митровський стартовим свистком дав початок грі, команди забігали не демонструючи високі швидкості. Малюнок гри був схожий на матч з англійського чемпіоншипу: багато боротьби та довгих передач.

По завершенні першої десятихвилинки команди обмінялися небезпечними моментами. Після скидки головою Лазара, Соскида з 10 метрів пробивав без перешкод та Погоріляк був на місті. На другому кінці поля Сегедій по фланзі прорвався до воріт і з лівого кута штрафної провірив на надійність Ізая. До середини першого тайму «Локомотив» нічим не поступався своїм візаві, а подекуди виглядав навіть краще. Цей тиск гостей на ворота Ізая трансформувався у чудову нагоду для відкриття рахунку, голкіпер господарів вирішив підстрахувати своїх захисників і покинувши межі штрафної невдало вибив м’яч, півзахисник Чопа одразу ж пробив по пустим воротам, де буквально з лінії виніс круглого Демян.

По ходу першого тайму прикру травму зазнав лідер «Локомотива» Мирончук, тож він покинув поле наприкінці першої половини гри. Та ще більшим ударом для гостей став пропущений м’яч в роздягальню, гострий простріл Лукяника з лівого краю штрафної у падінні замкнув Рудольф Балажинець.

З початком другої сорокапятихвилинки господарі почали грати впевненіше, не дозволяючи супернику розвернутися на своїй половині. На 52-й хвилині знову спрацював багаторічний тандем Стегура – Соскида, перший віддав відмінну передачу, а Руслан переграв голкіпера, який вийшов з воріт на перехоплення. Здавалося, що баранинські футболісти зможуть ще до кінця зустрічі провести кілька голів, та деякі корективи у план на гру вніс Едуард Дзьоба, який вийшовши на поле на 60-й хвилині вже через чотири хвилини побачив перед собою червоне світло, яке перед ним запалив Митровський за зовсім не обов’язкову, але надмірно грубу гру в центрі поля.

Бисага одразу ж змушений був робити перестановки на полі та проводити заміни. Гості з Чопа не зуміли скористатися тою перевагою, якою їх наділив суддя. Чітко вистроєні захисні редути господарів діяли практично без збоїв: Пахомов, Буксар, Демян та Бринько зробили все від них залежне, щоб позитивний результат не змінився.

Досить непростий матч для обох команд завершився логічною перемогою більш сильнішої на даний момент. «Бараниці» піднімаються на другу сходинку і вже завтра будуть вболівати за кінчешський «Сокіл», який прийматиме «Вітязь».


Арбітр: Михайло Митровський
Асистенти: Валерій Шкура, Томаш Бабич
Делегат: Іван Головко.
Глядачів: 250. Температура: +20

ФК «Бараниці» Баранинці – ФК «Локомотив» Чоп 2:0

Голи: Балажинець, 45+2, Соскида, 53.

Баранинці: Андрій Ізай, Андрій Лазар, Степан Буксар, Владислав Демян, Олександр Пахомов, Володимир Браїла, Михайло Стегура, Євген Лукяник, Ярослав Бринько, Рудольф Балажинець, Руслан Соскида.
Тренер: Бисага І.

Локомотив: Юрій Погоріляк, Юрій Боднар, Норберт Гіді, Петро Кривяник, Михайло Тупиця, Іван Павліш, Крістіан Сегедій, Євген Добровольський, Василь Красношлик, Євген Мирончук, Андрій Сливка.
Тренер: Решко П.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 907 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: