Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Баранинці" підкоряють перечинські "Карпати"
23:03
"Баранинці" підкоряють перечинські "Карпати"
Всім відомо, що перечинські «Карпати» це домашня команда і відібрати очки на їхньому стадіоні дуже важко.

Всім відомо, що перечинські «Карпати» це домашня команда і відібрати очки на їхньому стадіоні дуже важко.

ФК «Баранинці» перед матчем втратила свого основого центрального захисника Миколу Ільковича, який отримав травму захищаючи кольори «Говерла» U-21.

Також цей матч був принциповим для двох гравців: одного зі складу господарів - центрального захисника Костика Євгена, який в першому колі захищав кольори ФК «Баранинці», і одного зі складу гостей - Пономарь Олександра, який виступав у складі «Карпат» у першій половині чемпіонату.

Варто відзначити, що на стадіоні в Перечині одне з найкращих трав’яних покриттів у Першій лізі області.

Поєдинок розпочався із штурму перечинцями воріт Ізая, а гості в свою чергу відповідали гострими контратаками.

Господарі поля по ходу першого тайму не використали декілька напівмоментів. Баранинські футболісти створювали більш реальні можливості для взяття воріт. Так в середині першої половини гри лівий захисник Ярослав Бринько вивів півзахисника Андрія Лазаря на побачення з голкіпером, але Андрію не вдалося переграти голкіпера, влучивши йому в ногу. Дуже хороший момент не використав Руслан Соскида, якому вдалося обробити високу передачу на лінії штрафної, але він теж не зміг пробити воротаря господарів. Михайло Стегура декілька разів пробував пробивати з середньої відстані та його постріли не принесли бажаного результату.

Тож за рахунку 0:0 команди пішли на відпочинок.

Другий тайм розпочався як і перший, з атак господарів, але захист Баранинців витримав стартовий тиск.

І вже через десять хвилин після відновлення гри «Баранинці» спіймали господарів на контратаці, центральний півзахисник Балажинець отримав м’яч в середині поля і побачивши Руслана Соскиду, довгою передачею вивів його один на один з голкіпером, а той піймавши захисника і воротаря на протиході, забив в порожні ворота.

Після голу перечинці пішли великими силами вперед. Основна небезпека від них йшла після стандартів. Впродовж короткого відрізку часу у господарів були три нагоди зрівняти рахунок, але в них нічого не вийшло.

Дуже велике бажання відзначитись мав Євген Костик, який створив два дуже небезпечних моменти: спершу він прострілив вздовж воріт і лівий півзахисник з семи метрів влучив у перекладину. Ще через декілька миттєвостей після прострілу з флангу Костик на дальній стійці вже готовий був замкнути цю гостру передачу та в останній момент Балажинець відтер його корпусом не зовсім по правилах та суддя цього не помітив і дав сигнал продовжити гру.

Відразу ж після цього, на 72-ій хвилині Михайло Стегура подвоює рахунок відмінним ударом метрів з двадцяти в дальній кут.

На 82-ій хвилині Руслан Соскида робить дубль, доводячи рахунок до розгромного, після пасу Стегури, він вийшов на побачення з голкіпером і переграв його без всяких проблем, як в старі добрі часи.

«Баранинці» результативно відігравши другий тайм, здобувають три пункти і продовжують триматися на відстані одного очка від своїх сусідів з Концгазо.

Рудольф

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 979 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: