Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Баранинці уникають поразки з Чопом (ФОТО)
22:47
Баранинці уникають поразки з Чопом (ФОТО)
Гол у додатковий час став рятівним для господарів.

Баранинці уникають поразки з Чопом (ФОТО) Зустріч основних претендентів на золото у першій лізі Західної зони мала збільшити або зменшити шанси однієї з команд на нагороди найвищого гатунку.  

Початок гри не радував вболівальників гострими моментами, було більше боротьби ніж гри. Лише після першої десятихвилинки гості заявили про себе потужним ударом зі штрафного з правого краю у виконанні Крив'яника. М'яч потрапив у перекладину, біля дальньої дев'ятки і вискочив у поле.

Ближче до середини тайму команди стали грати більш відкрито. Швидкий контрвипад гравців з Чопа призвів до виходу Самаї і Ференцика на одного захисника та Тібор вирішив одразу пробити метрів з 22. Ізай легко забрав.

Господарі поля турбували ворота Дитюка в основному за рахунок свого наконечника - Русина. Два його удари з середньої відстані йшли мимо цілі. Так само і удар головою з семи метрів, після подачі від Назаренка. Здалеку пристрілювались Лукяник та Іван Павліш.

В другому таймі здавалось картина не мінялась, високий темп, без суттєвих затримок. Господарі не маючи змоги проходити вперед через пас, більше загружали в боротьбу на Русина. Локомотивці використовували крайків Ференцика та Веселовського.

Вже на четвертій хвилині по перерві підопічні Шанти відкрили рахунок. Кривяник низом сильно пробив штрафний удар. Кіпер відбив удар перед собою, і першим на добиванні був Гіді, якому було не складно забити з трьох метрів.

Складна ситуація змушувала Баранинці вже більше думати про атаку. Назаренко закинув у штрафну і Боднар чуть не зрізав головою у власні ворота. Круглий пройшов над перекладиною. Смагін пробивав після подачі з кутового, але удар заблокували. На 59-ій хвилині Лукяник виконав передачу у штрафну, де Русин поборовся і продовжив на дальню стійку, звідки Микуляк з доволі гострого кута, технічно поклав круглого у дальню дев'ятку. 1:1.

Залізнодорожники теж мали чим відповісти. Добровольський подав кутовий, а Самаї пробив головою. Ізай відбиває удар. Далі більше. Самаї виграв боротьбу за м'яч у Смагіна і не бачачи спротиву зі сторони суперника вільно б'є з 23 метрів. Воротар не дотягнувся і Чоп знову попереду. 1:2.

Веселовський уникнувши офсайду вибіг віч-на віч з кіпером та обігравши його далеко відпустив шкіряного. В останні хвилини баранинські футболісти почали поспішати рятувати становище. Так Слободін вивів Русина на Дятюка та останній скоротив кут обстрілу і прийняв на себе удар форварда. Стовідсотковий момент змарнував Пеца, коли замикав на дальній стійці подачу з кута поля та пробив вище з чотирьох метрів.

Вже коли пішов додатковий час господарі все ж забили. Микуляк діставши м'яч у штрафній відкотив Русину і Олександр з восьми метрів забиває свій одинадцятий гол у чемпіонаті.  

Нічия більше на руку Локомотиву, який при рівній кількості очок з Баранинцями має ще гру в запасі.
 
 
Арбітр – Василь Качур
Асистенти – Річард Готра, Тарас Шопа
4-й арбітр – Олександр Бодня
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
с. Баранинці, глядачів 400
 
ФК «Баранинці» - ФК «Локомотив» Чоп 2:2

Голи: Микуляк, 59, Русин, 90 – Гіді, 49, Самаї, 76.

Баранинці: Андрій Ізай, Ярослав Фаринич (Артем Слободін, 83), Рудольф Балажинець (Андрій Смагін, 31), Анатолій Пеца, Сергій Товтин, Едуард Дзьоба (Сергій Прокопець, 60), Олександр Назаренко, Віктор Жоффчак, Владислав Микуляк, Євген Лукяник, Олександр Русин.
Запасні: Євген Стерчо, Володимир Браїла.
Тренер – Іван Бисага

Локомотив: Володимир Дитюк, Петро Кривяник, Юрій Боднар, Артем Пустовіт, Олексій Шпак (Андрій Гаврилів, 80) Віталій Кравчак, Вадим Веселовський, Іван Павліш (Євген Добровольський, 65), Євген Ференцик (Анатолій Павліш, 86), Тібор Самаї (Роман Білінський, 90), Норбі Гіді.
Запасні: Юрій Погоріляк, Дмитро Хіміч, Олег Яворів.
Тренер - Іван Шанта.

Попередження: Жоффчак, 33, Пеца, 43, Лукяник, 90 – Ференцик, 65, Гіді, 84, Гаврилів, 90.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1194 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 Вболівальник "Локомотива"  
0
Вболівальників Чопського "Локомотива" було в рази більше - все би було добре - але як завжди всю гру судді були на боці команди з Баранинців і з цим явищем вже треба щось робити - нажаль все що можна негативне привнести в цей матч 0 ім вдалось...

الاسم *:
Email *:
كود *: