Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Баранинці" вдома не мали труднощів з "Невицьким замком"
21:52
"Баранинці" вдома не мали труднощів з "Невицьким замком"
Підопічні Івана Бисаги здобувають чергові три пункти.

Першу п’ятнадцятихвилинку обидві команди провели у розміреному темпі, приглядаючись одне до одного. Перший по-справжньому небезпечний момент вдався господарям. Слободян потужним ударом пристрілювався з-за меж карного, але удар на себе прийняв захисник.

За декілька хвилин той таки Слободян виконував подачу зі штрафного, але ніхто з партнерів не зачепився за м'яч. На 18-й хвилині Лукіяник відпасував на Слободяна, той завдав удару з 16-ти метрів, але повз ворота.

Згодом Ухатюк виконав подачу з лівого флангу, але Костик пробив неточно. Далі Мартинич прибрав опонента і завдав удару, але м'яч влучив у захисника, користуючись цим Ухатюк підхопив круглого і подав у штрафну, де ніким не прикритий Костик пробивав головою, але повз ворота. На 34-й хвилині Медведєв змусив вболівальників піднятись зі своїх місць. Віталій отримав пас на підступах до штрафної, прибрав захисника і потужно пробив у ближню дев'ятку – 1:0.

Згодом Данко старався засмутити Марка, але пробив вище воріт. На 42-й хвилині Андрусь пройшов правим краєм, змістився в центр і пробив у дальній кут, але м'яч влучив у стійку, Мартинич підхопив круглого і віддав на того ж Андруся, Владислав обіграв двох захисників, але влучив у голкіпера. Невицьке у відповідь розгорнули свою атаку. Після подачі з кута поля Лаба цілив головою у дальній кут, але не точно.

На 53-й хвилині Слободян подавав зі штрафного, але Мацунич чудово зіграв на виході. За декілька хвилин Лукіяник перевіряв пильність голкіпера ударом зі штрафного, але повз ворота. На 55-й хвилині активний Слободян обігрався з Лукіяником і пробивав з 20 метрів, але не зміг влучити у ціль.

На 60-й хвилині Костик втратив стовідсоткову можливість для того, щоб відзначитись. Медведєв прострілював у штрафну, але Костик з кількох метрів влучив у голкіпера. Але за декілька хвилин Костик сповна реабілітувався за попередній епізод. Балажинець подав у штрафну, де Медведєв віддав пас на Костика і той розстріляв уже порожні ворота – 2:0.

За дві хвилини взяття воріт святкували гості. Це Ганчаку вдався потужний ударзі штрафного – 2:1.

Радість гостей тривала недовго. Вже за декілька хвилин вони втретє виймали круглого з сітки власних воріт.Знову спрацювала зв'язка Медведєв - Костик. Перший прострілив, а другий втілив атаку у забитий м’яч.

На 70-й хвилині Слободян вже вкотре не зміг влучити у рамку воріт. Лукіяник подав у штрафну, де Костик старався пробити у падінні через себе, після чого круглий відскочив до Слободяна, Назар пробивав у дальній кут, але знову неточно. За декілька хвилин, той же Слободян знову опинився у епіцентрі подій. Назар підхопив круглого на підступах до карного гостей, прибрав захисника і пробивав у дальній кут, але не зміг влучити.

Згодом Лукіяник подав з кутового, після чого Мадяр головою розстрілював ворота, але голкіпер у карколомному стрибку рятує свою команду. На 80-й хвилині Слободян вже вкотре не використовує чудову можливість. Загорчак прострілив у штрафну, Мадяр виборов м'яч і віддав на Слободяна, але Назар з кількох метрів влучив у голкіпера. За п'ять хвилин Фаринич здалеку перевіряв пильність голкіпера, не вистачило кількох сантиметрів.

За п'ять хвилин до кінця матчу Загорчак пройшов в штрафну, але його удар заблокував захисник. За декілька хвилин Слободян не зміг розвинути успіх своєї команди. Мадяр отримав передачу в штрафній суперника, але не зміг як слід пробити, після чого м'яч підхопив Слободян, але пробив вище.

Не реалізувавши купу моментів господарі здобувають три пункти, але ще є над чим працювати.
 
 
Арбітри: Мондик М., Біров І., Рубей В.
Делегат – Митровський М.І.
 
с. Баранинці, глядачів 100
 
ФК «Баранинці» – ФК «Невицький замок» 3:1
 
Голи: Медведєв 34, Костик 62, 65 – Ганчак 64.
 
Баранинці: Марко Констянтин, Стецьо Едуард, Андрусь Владислав (Загорчак Євген 69), Прокопець Сергій (Фаринич Ярослав 75), Медведєв Віталій (Джуджук Ігор 86), Рудольф Балажинець, Ухатюк Артем, Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Мартинич Олег (Мадяр Олександр 56), Слободян Назар.
Запасні: Дзямко Богдан.
Тренер – Бисага Іван
 
Невицький замок: Мацунич Михайло, Поковба Олександр, Лаба Михайло, Геці Михайло (Чекета Вадим 75), Стойка Іван, Ільків Руслан, Галайда Павло, Данко Мирослав, Костик Константин, Ганчак Олександр, Бутрик Андрій.
Запасні: Гартман Мілан, Антал Юліан.
Тренер – Матьовка Іван

Попередження: Медведєв 39, Слободян 48 – Геці 13, Поковба 60, Галайда 67, Бутрик 78. 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1019 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: