Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Баранинці вдома переграють перечинців (ФОТО)
23:23
Баранинці вдома переграють перечинців (ФОТО)
Центральна гра туру у Західній зоні Першої ліги пройшла у Баранинцях.

Центральна гра туру у Західній зоні Першої ліги пройшла у Баранинцях.

Команди підійшли до очної зустрічі з однаковою кількістю очок і ділячи другу позицію. У гостей на полі був досить помітний єдиний новачок - Євген Келеманик. А от в нападі явно бракувало Вишневського. У Баранинців два дебютанти: Анатолій Пеца та Віктор Жоффчак.

Початок поєдинку був за господарями, які зуміли провести швидкий гол. На шостій хвилині капітан біло-червоних Дзьоба довгою передачею запускає у забіг Русина, який випередив двох захисників та воротаря, що вискочив на перехват і перекинув шкіряного вже у пусті ворота.

Настрій господарів, які прагнули реваншу за поразку у Перечині, був надзвичайно високий. Частіше гострота йшла з правого флангу, де раз за разом виконував кроси Лукяник. Один з його прострілів за допомогою рикошету ледь не залетів у сітку та захисник підстрахував кіпера гостей. Ще дві непогані можливості втратив Харченко, та спочатку його удар виявився заслабким, а в другому випадку замість удару він відпасував на Русина, якого накрили оборонці.

Лише з середини тайму перечинці почали серйозно турбувати Ізая. Штрафний удар з лівої лінії штрафної завершився ударом з 10 метрів та воротар господарів зреагував на цей постріл. Ще в одному моменті Ігор Кузнецов випередив Ізая за межами карної зони і прокинув головою мимо нього та м'яч пройшов повз ворота. А от удару Штулера на заваді став захисник Пеца, який виніс круглого майже з лінії.

Остання атака в першому таймі була за командою Бисаги. Навіс від Жоффчака вдало замикав головою Русин та голкіпер витягує м'яч з-під перекладини.

Тільки-но гра поновилась, як рахунок став вже 2:0. Олександр Русин з 18 метрів з розвороту відправив круглого точно під ліву штангу. За мить Русин вже асистував Дзьобі відкинувши йому під удар та Синьович на цей раз рятує свою команду.

Карпати в цей час відповідали лише контратаками. Так Штулер втік на одного Фаринича, пройшовши майже до п'ятачка не зміг завдати акцентованого удару. Господарі марнують ще декілька відмінних нагод у виконанні Русина та Харченка.

Суддівські рішення досить часто носили не зрозумілий характер, що призводило до нагнітання обстановки на полі та за його межами. Гравці не гребували жорсткою грою за що арбітр часто із запізненням попереджував. Так після спроби навісити у штрафну Баранинців, м'яч знаходить руку Балажинця вже у карній зоні, та рефері лише після підказки лайнсмена ставить штрафний удар на лінії.

В останню десятихвилинку гості були дуже близькими, щоб зрівняти рахунок. Дмітрієв опинившись один перед воротарем з семи метрів з двох спроб не зумів переграти Ізая у ближньому бою.

За 5 хвилин до завершення поєдинку, під час виконання стандарту біля воріт Карпат, Жоффчак через нецензурне висловлювання в адрес суперника заробляє гірчичник, який виявився для нього другим. Одразу ж після цього, невдалий розіграш штрафного призвів до стрімкої атаки жовто-синіх, в ході якої Утцюський обвідним ударом з лівої скоротив відставання у рахунку.

В додатковий час підопічні Стеця мали ще один шанс та не скористалися ним. Баранинці створивши у два рази більше гострих моментів ледь не упустили перемогу над конкурентом за високі місця.


Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Роман Фаринич, Василь Зайтлер
4-й арбітр – Мар'яна Сухан
Делегат матчу – Іван Кувік

ФК «Баранинці» - ФК «Карпати» Перечин 2:1

Голи: Русин, 6, 47 – Утцюськй, 89.

Баранинці: Андрій Ізай, Анатолій Пеца, Ярослав Фаринич, Сергій Товтин, Едуард Дзьоба, Віктор Жоффчак, Олександр Назаренко, Євген Лукяник, Рудольф Балажинець, Андрій Харченко (Сергій Прокопець, 81), Олександр Русин
Запасні: Володимир Браїла, Євген Стерчо, Олександр Пономаренко.
Тренер – Іван Бисага.

Карпати: Василь Синьович, Василь Стецо (Сергій Місяйло, 57), Едуард Стецо, Олександр Головей, Богдан Страшкулич, Максим Фрайтик, Михайло Штулер, Євген Келеманик, Олег Ляховець, Ігор Кузнецов, Юрій Утцютський.
Запасні: Тарас Попадич, Сергій Щербанич, Олександр Гойс, Юрій Рогулич, Іван Кость.
Тренер – Едуард Стецо.

Попередження: Жоффчак, 28, Товтин, 24, Балажинець, 36, Фаринич, 60 – Кузнецов, 60, Місяйло, 86.

Вилучення: Жоффчак, 89.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1054 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: