Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Баранинці" впевнено переграють "Бобовище"
08:14
"Баранинці" впевнено переграють "Бобовище"
Забивши два голи, баранинські футболісти не мали проблем з "Бобовищем".

Краще початок зустрічі вдався господарям. І вже на перших хвилинах«Баранинці» мали можливість для того, щоб відкривати рахунок. Подача з кута поля закінчилась ударом Стеця, але в останній момент його удар заблокував захисник.

За п’ять хвилин Мартинич вискочив на рандеву з голкіпером, але захисник не дав пробити по воротам. Надалі більш впевнено себе почували господарі, що в свою чергу вилилось у низку гострих моментів.

Так Загорчак міг засмутити кіпера гостей ударом з 20-ти метрів, але останній все ж рятує свою команду від пропущеного м’яча. На 20-й хвилині Медведєв пройшов двох суперників і був збитий на підступах до штрафної. Рефері призначає небезпечний штрафний. Удар Ухатюка у карколомному стрибку парирує голкіпер.

Згодом Загорчак знову пробивав з дальньої відстані, але не точно. За п’ять хвилин, після масованої атаки господарів, Медведєв знайшов у штрафній ніким не прикритого Лукіяника, після чого Євген головою переправляє круглого у ворота – 1:0.

Після пропущеного голу гості старались створити бодай хоч якийсь конструктив біля воріт суперника, але безрезультатно.

На 30-й хвилині Мадяр проривався до воріт суперника, але удар у Олександра вийшов не точним. За п’ять хвилин гості створили перший потенційно гольовий момент. Шольц Роланд після розрізної передачі пробивав по воротам, але Ізай на місці.

На 40-й хвилині Мартинич пробивав зльоту, але повз ворота. Під кінець першого тайму гравці «Бобовища» подавали з кута поля, після удару Бундаша м'яч проходить у лічених сантиметрах від цілі.

Другий тайм активніше почали гості. На 50 хвилині стався неприємний інцедент за участі вболівальників та лайнсмена. Після чергового спірного рішення рефері на думку вболівальників, один із глядачів ударив останнього.

Перший небезпечний момент у виконанні гостей прийшовся на 53-тю хвилину, Шольц Роланд змістився в центр з лівого краю і пробив, але його удар не склав труднощів голкіперу господарів. За декілька хвилин свіжий Бібіков, який дебютував у складі Баранинців, прибравши захисника пробивав з 18-ти метрів, але повз ворота. На 60-й хвилині Лукіяник вирішив перевірити пильність голкіпера ударом з 40-ка метрів, але удар вийшов заслабким.

Згодом Лукіяник знову опинився на ударній позиції, але його удар голкіпер гостей переводить на кутовий. Подача з кутового закінчилась ударом Стеця, але його удар пройшов повз ворота. На 70-й хвилині Медведєв прорвався лівим краєм, але замість того, щоб виконати простріл, не точно пробив у ближній кут.

Надалі ініціативою заволоділи гості, але до небезпечних моментів не доходило. За декілька хвилин Шольц Роланд мав можливість зрівнювати рахунок, але опинився у положенні поза грою.

«Баранинці»відповіли ударом Дзямка з-за меж карного майданчика гостей, але не точно. За декілька хвилин підопічні Бисаги подвоюють перевагу. Мадяр віддав на Мартинича, і той з гострого кута влучає у дальній кут – 2:0.

Останні хвилини поєдинку обидва колективи вже просто догравали. Отже, відзначившись по разу у кожному із таймів, команда господарів набирає три пункти і впевнено крокує вверх.
 
 
Арбітри: Печунка В., Мучичка М., Граб І.
Делегат – Бобаль М.М.
 
с. Баранинці, стадіон Баранинці
 
ФК «Баранинці» – ФК «Бобовище» 2:0
 
Голи: Лукіяник 25, Мартинич 80.
 
Баранинці: Андрій Ізай, Олег Мартинич (Ярослав Фаринич, 83), Олександр Мадяр, Віталій Медведєв, Євген Загорчак (Євген Бібіков, 55), Сергій Прокопець, Артем Ухатюк (Богдан Дзямко, 67), Євген Лукіяник, Андріан Лінтур, Едуард Стецьо, Рудольф Балажинець (Михайло Шовш, 90).
Запасні: Костянтин Марко, Віталій Ганусин, Ігор Джуджук.
Тренер – Іван Бисага

Бобовище: Віталій Підбереський, Андрій Герц, Анатолій Богович, Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Річард Шольц, Олександр Бундаш, Володимир Головачко, Ігор Балаж, Ігор Роман, Євген Машіка.
Запасні: Петро Прокопенко, Петро Зубанич, Олександр Горський, Михайло Ковач, Крістіан Кізман, Владислав Генці, Даніел Болдог.
Тренер – Іван Ковач

Попередження: Мартинич 13, Бібіков 72, Прокопець 80 – Герц, 17, Шольц 55.
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1106 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 SergTaP  
0
<a href=http://zmkshop.ru/>консольная металлоконструкции</a>

1 Віола  
0
Віталік Медведєв - молодець !

الاسم *:
Email *:
كود *: