Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Баранинська перемога в Худльові
21:56
Баранинська перемога в Худльові
В перший ігровий день 14 туру, в Худльові зустрічались місцева «Віола» та «Баранинці».

В перший ігровий день 14 туру, в Худльові зустрічались місцева «Віола» та «Баранинці».

Підігрівав інтерес до гри зміни, які відбулись в обох командах – троє гравців «Віоли», вже екс-капітан Ярослав Бринько, Сергій Медведєв та Андрій Лазар, в період літньої перерви мігрували до складу Баранинців. Та під час трансферу, між керівництвом клубів була домовленість про не участь цих гравців в їхній очній зустрічі.

Тренер гостей Іван Бисага не зміг розраховувати на новачків, окрім того Балажинець пропускав гру через дискваліфікацію. Після хвороби повернувся в стартовий склад Стегура та ще не в оптимальних кондиціях.

Футболісти обох команд жваво розпочали гру. М’яч не затримувався у захисників, в перші хвилин команди грали обережно з оглядкою на свої ворота. Центрбеки Худльова Ковач та Лащо вели активну боротьбу в центрі поля. Гості будували свої атаки в основному через Соскиду або через лівий фланг Лук’яника.

Перші напівмоменти виникли біля воріт Трофіла. Удар із-за меж штрафної з невеличким рикошетом став легкою здобиччю для голкіпера. Так само надійно він зіграв і після пострілу з лівого флангу. Та найбільш реальну нагоду відзначитись змарнував Диковець, після передачі з правого флангу від Соскиди він зльоту впіймав шкіряного та м’яч лише просвистів над правою дев’яткою.

Декілька падінь Соскиди в штрафній: один раз після поштовху та другий раз після блокування, не переконали арбітра в очевидності порушень.

Другий тайм вийшов більш цікавішим та багатим на події. Через декілька хвилин після відновлення гри Стегура запускає в прорив Соскиду, Пустовіт не зміг перервати цю передачу і Руслан втік на самотнього Хмельовського і впевнено переграв його.

Буквально через дві хвилини після однієї з атак господарів, Трофіл виявився першим на м’ячі та Ференцик дограючи епізод до кінця наступив йому на ногу. Станіслав одразу ж підвівся і штовхнув Євгена, після чого збіглися й інші гравці. Суддя покарав обох винуватців цього епізоду картками: Ференцику дав жовту, а перед Трофілом запалив червоне світло. Відсутність запасного воротаря у Баранинців змусила тренера поставити у рамку польового гравця - Віталія Диковця.

Гості після вилучення не стали сідати в оборону і продовжували перегравати своїх опонентів в центрі поля. Лише одного разу захист Баранинців не встиг підстрахувати на підборі перед штрафним майданчиком і цим ледве не скористався Каменецкі, потужний постріл якого прийняла на себе перекладина після чого круглий вискочив у поле. Ще один небезпечний навіс на дальню стійку Ількович перевів на кутовий. Завдяки впевненим діям трійки центральних захисників Ількович-Пахомов-Буксар господарі більше не мали реальної можливості потурбувати новоспеченого голкіпера Диковця.

А от на чужій половині поля раз за разом Соскида виходив переможцем із єдиноборств і тим самим створював небезпечні моменти завдавши декілька ударів та гострих прострілів.

Коли вже до завершення ігрового часу залишалось менше п’яти хвилин, після чергового порушення правил на Лук’янику другу жовту дістав Віталій Фенцик і пішов додивлятися матч за межі поля.

«Віола», граючи більшу половину другого тайму у більшості, не зуміла взламати оборону гостей, показавши безпорадність при позиційній атаці, коли швидкісні якості Ференцика та Дудаша нівелюються. Баранинці переривають свою чотирьохматчеву серію без перемог продемонструвавши якісну гру у всіх лініях. У паралельному матчі Дідово поступилося лідеру чемпіонату Бийгані 0:1, тож Баранинці завдяки цій перемозі піднімаються на третю сходинку.

«Віола» Худльово – «Баранинці» Баранинці 0:1

Голи: Соскида 48’.

Віола: Владислав Хмельовський, Василь Бонтей, Роберт Каменецкі. Артем Пустовіт, Віталій Фенцик, Руслан Ільків, Микита Гальчак. Іван Ковач, Олександр Лащо, Євген Ференцик, Михайло Дудаш.
Тренер: І. Фанта.

Баранинці: Станіслав Трофіл, Степан Буксар, Микола Ількович, Ян Жидик, Євген Лук’яник, Михайло Стегура, Олександр Пахомов, Володимир Браїла, Руслан Соскида, Віталій Диковець, Едуард Дзьоба.
Тренер: І. Бисага.

Вилучення: Фенцик, 86’ – Трофіл 51’.

Тарас Галушка


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1020 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: