Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Батьово - переможець зимвого кубку з міні-футболу на Берегівщині (ФОТО)
19:26
Батьово - переможець зимвого кубку з міні-футболу на Берегівщині (ФОТО)
20 грудня на майданчику зі штучним покриттям села Яноші завершився п’ятий Зимовий Кубок Берегівського району з міні – футболу.

Батьово - переможець зимвого кубку з міні-футболу на Берегівщині (ФОТО) Ці престижні змагання розпочалися на початку грудня і проводилися в три етапи. На першому етапі шістнадцять команд змагалися в групах, яких було три в Яношах, Дийдо та Великі Береги.

Кращі вісім команд групового етапу розподілені на дві зони визначали четвірку кращих.

Субота 19 грудня

Котнар - В. Бийгань 5-0
Спартакус   - Кідьош 3-2
Котнар - Спартакус 3-1
В. Бийгань -  Кідьош 2-2
Спартакус  - В. Бийгань 0-8
Котнар -  Кідьош 6-3

Субота 19 грудня

Батьово - Ремети 6-2
Вілок - Дийда 0-3
Батьово  - Вілок 4-1
Ремети  - Дийда 1-1
Вілок – Ремети 1-8
Батьово - Дийда 2-2

До фінального етапу пройшло 4. команд: Котнар, В. Бийгань, Батьово, Дийда. І ось в фінальному етапі на майданчику в Яношах, чотири кращі колективи визначали переможця.

Фінальний етап був напруженим , складним і сенсаційним.  За підсумками змагань три команди  ФК» Батьово» , ФК «Котнар» В. Бийгань та ФК «Дийдо» набрали по 6 очок і переможець визначався за кращою різницею забитих та пропущених голів. Цей показник найкращим виявився у футболістів з Батьово, другі «Котнар» , третє місце посіли ФК «Дийдо». Не набравши жодного очка в фінальному етапі четверте місце посіли футболісти Великої Бийгані.

По завершенню турніру команда Великої Бийгані нагороджена кубком та грамотою за четверте місце. Команди переможець та призери нагороджені кубками , Медалями та грамотами Берегівської районної федерації футболу. Кращим воротарем турніру визнано Юлія Товта з ФК «Батьово», кращим гравцем Тібора Кейса ФК «Котнар», які отримали спеціальні призи.

Нагородження проводили голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль, голова комітету арбітрів Сергій Гецко, депутат районної ради Тібор Біров та ветеран футболу Габор Омбовді.
 
Результати ігор фінального етапу:

Котнар – В. Бийгань 2:0, Батьово – Дийда 3:0, Котнар – Батьово 4:2 В. Бийгань – Дийда 3:5 Батьово – В. Бийгань 6:3 Дийда – Котнар 2:0
 
Турнірне становище
 
Команда Різниця голів Очки
1. ФК «Батьово» 11:7 6
2. ФК «Котнар» В. Бийгань 6:4 6
3. ФК «Дийдо» 7:6 6
4. ФК «В.Бийгань» 6:13 0
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру можна переглянути тут.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1207 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: