Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Beer Pub Cup": золото забирає "Belfast" (ФОТО)
19:44
"Beer Pub Cup": золото забирає "Belfast" (ФОТО)
На Ужгородщині відбувся вже третій турнір з міні-футболу серед закладів пивної індустрії.

29 червня на штучних полях спорткомплексу «Зінедін» відбувся вже традиційний турнір з міні-футболу серед пивних закладів та пивоварень. Дивлячись на склади команд одразу було помітно, що половина команд була зібрана з любителів, а інша половина - з гравців обласних та всеукраїнських чемпіонатів.
 
В першій групі найсильнішими були «Chester» та «Belfast», які в очному протистоянні і вирішували хто з якого місця пройде у півфінал. Досить таки зіркові склади обох команд подарували глядачам яскравий футбол: Честер швидко повів у два м’ячі та ще до середини матчу зелені відігрались, проте надалі манчестери ще двічі виходили вперед та ще й не реалізували пенальті, і в підсумку перемогли. Хет-трик на рахунку Йосипа Пайдича. У боротьбі за третє місце в групі ужгородська «Бітанга» також у результативному поєдинку перемогла вишківський «Кіблер» 5:4.
 
«Бітанга» - «Belfast» 0:5
«Chester» - «Кіблер» 5:3
«Кіблер» - «Бітанга» 4:5
«Chester» - «Belfast» 4:3
«Бітанга» - «Chester» 0:6
«Belfast» - «Кіблер» 7:4
 
 
У другій групі основна боротьба розгорнулась також між двома командами – «Fichte'n Brewery» та «Lub Pub». У футзальній лізі ці команди відомі під іменами «Вікінг» та УЖНЕТ відповідно. Саме останні і здобули першу сходинку у групі, а пивоварці стали другими.
 
«Labda» - «Belfast-2» 0:4
«Fichte'n Brewery» - «Lub Pub» 0:2
«Fichte'n Brewery» - «Labda» 11:1
«Lub Pub» - «Belfast-2» 3:0
«Labda» - «Lub Pub» 2:5
«Belfast-2» - «Fichte'n Brewery» 1:3
 
 
У півфіналах так сталося, що команди які забивали першими у підсумку програвали. Так «Belfast» лише ближче до завершення поєдинку вирвав перемогу у «Lub Pub» 3:1. А «Chester» здійснив камбек із «Fichte'n Brewery» перемігши 3:1.
 
У грі за третє місце «Lub Pub» здобув переконливу перемогу над «Fichte'n Brewery» 4:1.
 
У фіналі долю поєдинку було вирішено вже на стартових хвилинах, коли Куртанич та двічі Гегедош швидко встановили рахунок 3:0 на користь ірландців. Червоні довго не змогли пробити Блоха, тож задовольнились сріблом. Підсумковий рахунок 6:2 за Белфастом.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1014 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: