Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Белфаст» мінімально перемагає «Лідера» (ФОТО)
08:59
«Белфаст» мінімально перемагає «Лідера» (ФОТО)
Матч у Сторожниці вийшов по-справжньому бойовим і перемога «ужгородським ірландцям» далася непросто.

Матч у Сторожниці вийшов по-справжньому бойовим і перемога «ужгородським ірландцям» далася непросто.

Незважаючи, на суттєву перевагу в класі, адже в складі «Белфаста» виступають провідні гравці, які захищають кольори лідерів обласного чемпіонату, до середини першого тайму гра в переважній більшості тривала до штрафних майданчиків команд.

Все ж, невеличка перевага була на боці гостей, а найбільш активним у їх складі був нападник Михайло Чедрик. Правда, в перші 20 хвилин протистояння захисники сторожницької команди не давали жодного шансу форварду. Та старання Михайла не були марними. На 28-й хвилині поєдинку Михайло, будучи на одній лінії з захисниками, отримав чудову передачу десь за 12 метрів від штрафного майданчика суперника, зумів позбутися опіки захисника й вже практично виходив віч-на-віч з воротарем «Лідера». Однак, оборонець, який програв дуель не знайшов нічого кращого, як вдарити нападника по ногах. Як наслідок, футболіст «Лідера» Олександр Головей отримав червону картку, а гості заробили право на перспективний штрафний удар. Стандарт вирішив пробивати Віктор Чумак – удар вийшов потужним, м’яч на своєму шляху зачепив когось із захисників «Лідера» і влетів у протилежний від воротаря кут воріт – 1:0.

Отримавши чисельну більшість, «белфастівці» ще більше стали контролювати м’яч, але загрожували володінням «Лідера» зрідка. Лише через 8 хвилин М.Чедрик зумів втілити чисельну перевагу в результативну. Цього разу нападник сповна скористався грубою помилкою захисників суперника. На 36-й хвилині подачу від штрафної «Лідера» у центрі поля відбиває гравець «Белфаста», м’яч свічкою піднімається й поки сторожницькі захисники розбиралися, хто з них має вступити в боротьбу М. Чедрик спокійно прийняв «круголого» на груди, прокинув собі вперед і холоднокровно перекинув воротаря команди господарів. За такого результату команди пішли на відпочинок.

Мабуть, гравці «Белфаста» повважали, що справу зроблено – рахунок 2:0 на їхню користь, мають чисельну більшість, тож чомусь збавили обертів й вирішили не витрачати сили, а втримати приємливий для себе результат. На початку другої половини граючий тренер гостей Євген Костик змарнував чудову нагоду для взяття воріт. Після серії передач та рикошетів м’яч у штрафному господарів поля опинився в ногах М.Чедрика, той накрутив довкола себе кількох захисників й покотив «круглого» під удар Євгену, але капітан пробив над поперечиною. Невдовзі Фортуна відвернулася від «белфастівця» Віктора Чумака, який після виконання кутового виграв верхову боротьбу в захисників і пробив в дальній від воротаря кут – забракло кількох сантиметрів від цілі.

Господарі, натомість, додали в швидкості, як то кажуть, заграли й за себе і за «того хлопця», і змусили гостей відійти в захист. А на 79-й хвилині створили інтригу в поєдинку, реалізувавши свою нагоду. Михайло Штулер отримав передачу на куті штрафного майданчика гостей, підробив собі м’яч під удар і пробив у дальній кут – вийшло ідеально – 1:2. За такого розвитку подій стало помітно, що «белфастівці» занервували, й кілька разів пропускали гості контратаки, однак, у господарів не клеїлося з останнім ударом. Десь на 84-й хвилині в штрафному майданчику «Белфаста» стався спірний епізод – м’яч під час боротьби влучив у руку захисника. Однак, свисток арбітра в цьому випадку промовчав.

Тож «Белфаст» мінімально перемагає й продовжує боротьбу за лідерські позиції.


Стадіон «Йовро» с. Сторожниця
Глядачів – 60, Температура +22

«Лідер» (Сторожниця) – «Белфаст» (Ужгород) – 1:2 (2:0)

Голи: Штулер 79 - Чумак 28, Чедрик 36

«Лідер»: Новак, Головей, Крупа, Супоняк, Штулер, Микульця, Свадеба, Гецко, Федак, Повхан, Пацай.
Тренер – І.Мальованець.

«Белфаст» - Костик, Пакош, Тимчик, Смагін, Скакун, Чумак, Каганець, Головчак, Сидоренко, Чедрик.
Тренер – Євген Костик

Попередження: Микульця 81 - Сидоренко 61, Головчак 80, Костик 80.

Вилучення – Головей 26
Роман КУХАР

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 752 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: