Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Бенефіс Поповича виводить "Минай" у півфінал Кубку України (ФОТО)
18:58
Бенефіс Поповича виводить "Минай" у півфінал Кубку України (ФОТО)
У драматичному поєдинку команда Кобіна здобуває путівку у наступну стадію Кубку України.

Бенефіс Поповича виводить "Минай" старався, але ні в чому "Інгулець" не переважав. Навпаки, наочно виглядало так, що гості ліпше будували свої атаки і знаходили цікавіші варіанти біля чужих воріт. Мішуренко міг забити доволі рано, але не влучив. Це була змістовна атака, інші ж захлиналися на фінальній стадії.

Минайці ж небезпеку створювали в основному лише зі стандартів. Нурієв навіть забив, але з офсайду. Лише в другій половині першого тайму почали з'являтися моменти з гри. Пиняшко зі свого флангу пробив непогано, але занадто довго вицілював, Оринчак в іншому епізоді не встиг до м'яча. Але лід почав танути і вода хлинула у щілини. Тож гол "Миная" не здивував. Пиняшко цього разу свою роботу на фланзі виконав якісніше, сильно пробив у стійку, м'яч відлетів до Глаголи і той спокійно влучив у порожню рамку.

Відігратися до перерви "Інгулець" міг зусиллями Січінави, проте Ніка під час динамічного виходу один на один не переграв Поповича. Цей момент для голу був явнішим, аніж той, в якому Мішуренко зрівняв рахунок. Простий навіс – і дивний за траєкторією удар головою в "дев'ятку" з десяти-одинадцяти метрів. Нічия на табло цілком відповідала ходу подій на полі.

"Минай" більше хотів не доводити матч до доданого часу. Господарі атакували великими силами, ризикуючи залишати вільні зони в обороні. Раз чи двічі "Інгулець" намагався втекти в контратаку, однак напруги це не створювало. Нагнітав "Минай".

Нагнітав ударами Оринчука і Ткачука, нагнітав потужним ударом зі штрафного від Нурієва. Не можна сказати, що гол назрівав, але й звинуватити господарів у байдужості язик не повернеться.

Фатєєв грубо сфолив проти Оринчака в центрі поля і отримав пряму червону карточку, це стало додатковим сигналом для господарів до активних дій. І Ткачук з Микуляком могли вирішувати долю протистояння, але обоє промахнулися зі зручних позицій. А це означало, що боротьбі мало було дев'яноста хвилин – гра перейшла в овертайми.

п'ятнадцятихвилинку "Минай" провів в атаці – за винятком моментів, коли команду "обрізав" Сантос грубими втратами м'яча. Двічі Жичиков, по разу Маїк, Микуляк і Нурієв претендували на те, аби покласти крапку, але цьому протистоянню судилося вичерпати увесь час.

Жичиков ще раз спробував забити ударом з середньої дистанції, подарувавши при цьому шанс Маїку зіграти на добиванні – досвідчений Богдан Шуст обидва рази зіграв уважно. А потім ще Петро Стасюк ледь не закрутив м'яч під дальню стійку з лівого флангу – не йшов м'яч в ворота. Не йшов навіть тоді, коли Микуляк був в двох метрах від лінії, намагаючись замкнути простріл – невлучно.

Два вилучення на останніх хвилинах вже не мали значення – структура гри вже і так була зруйнована. А ось момент Січінави перед свистком на пенальті міг шокувати публіку на "Минай Арені". Однак обійшлося для господарів. А в серії одинадцятиметрових розгорілася неймовірна драма з романтичним для господарів завершенням: по дев'ять пенальті, удари вище від Карнози та Стасюка, промах Жичикова, порятунок Поповича і бездарний фінальний удар Шуста.

Минулого рроку "Інгулець" дійшов до фіналу турніру, але цього сезону у кубкової романтики буде нове обличчя.


Минай. Стадіон: "Минай-Арена"

Головний арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
Асистенти: Володимир Журибіда (Луцьк), Ігор Дебенко (Івано-Франківськ)

ФК Минай - Інгулець 1:1 (по пенальті 6:5)

Голи: Глагола 30 - Мішуренко 54

Минай: Андрій Попович, Антоніо Сантос, Анатолій Нурієв, Ігор Вагін, Олександр Глагола (Олег Маїк 80), Василь Пиняшко (Артур Карноза 104), Андрій Ткачук (Михайло Кополовець 90+3), Роман Никитюк, Максим Жичиков, Богдан Оринчак (Владислав Микуляк 88), Петро Стасюк

Інгулець: Богдан Шуст, Євген Запорожець (Ігор Загальский 101), Олександр Мішуренко (Микола Квасний 84), Олександр Козак (Ілля Коваленко 111), Младен Бартуловіч, Дмитро Фатєєв, Віталій Павлов, Денис Балан, Ніка Січінава (Володимир Коробка 120+1) , Владислав Лупашко, Олег Синьогуб

Попередження: Олександр Глагола 22, Максим Жичиков 58, Богдан Оринчак 76, Антоніо Сантос 85, Владислав Микуляк 101 - Олег Синьогуб 14, Віталій Павлов 33, Євген Запорожець 40, Олександр Мішуренко 44, Младен Бартуловіч 82, Ніка Січінава 93, Олександр Козак 105+1, Віталій Павлов 118, Ігор Загальский 120+1

Вилучення: Роман Никитюк 117 (друга жовта) - Дмитро Фатєєв 76 (небезпечна гра з ризиком нанесення травми), Віталій Павлов 118 (друга жовта) ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1106 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: