Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Берегівчани переграють ДЮФК Мукачево (ФОТО)
23:41
Берегівчани переграють ДЮФК Мукачево (ФОТО)
14 березня на стадіоні «Меблевик» у Берегові відбулась контрольна гра між місцевим ФК «Берегово» та ДЮФК «Мукачево».

14 березня на стадіоні «Меблевик» у Берегові відбулась контрольна гра між місцевим ФК «Берегово» та ДЮФК «Мукачево».

Тривалість поєдинку склала 3 тайми по 30 хвилин. У підопічних Людвіга Тара триває підготовка до старту обласного чемпіонату та кубку області. Господарі поля з перших хвилин почали грати в атакувальний футбол. Вже на 5-й хвилині Василь Луца повинен був виводити берегівчан вперед, але «шкіряний» у ворота не пішов.

Гра почалася вирівнюватися. У хід пішли молоді футболісти з Мукачева. Хороші комбінації завершувалися потужними ударами по воротам ФК «Берегово». Під завісу першого тайму підопічні Івана Фізера та Золтана Сілваші взяли ініціативу у свої руки. Проте відзначитись гостям не судилося. Другий тайм розпочався знову з рівної боротьби. Берегівчани вже на 35-й хвилині втратили реальну нагоду забити. Василь Луца, пройшовши по правому флангу, дав пас на Сергія Гичку. Останній опинився перед воротами, але програв сам собі, адже не влучив з 10-метрів.

Не забиваєш ти, то забивають тобі. Мукачівці одразу ж провели стрімку контратаку і Володимир Бабіч відкрив рахунок – 0:1. Одразу ж після пропущеного голу гравці нашої команди пішли вперед. Під завісу другої тридцятихвилинки Іван Попович дальнім ударом зрівняв рахунок – 1:1.

В останній тридцятихвилинці берегівчани не залишили мукачівцям шансів. Спочатку Юрій Каганець влучно зіграв на добивання, а потім Габор Гегедюш поклав «жирну» крапку в матчі – 3:1.

Людвіг Тар ( головний тренер ФК «Берегово): Хороша гра. Головне, що ми можемо сьогодні з гордістю сказати – команда у нас є. Результат міг бути різним. Суперник дуже добре комбінував. Видно, що хлопці зіграні між собою. Ми в повному складі зіграли першу гру. Психологічно дуже добре, що перемогли, але ще є над чим працювати. Зараз вже думаємо про матч з «Карпатами». Завдання пройти в наступний раунд. Тож, будемо готуватися з підвищеною відповідальністю.






Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1019 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: