Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Берегівчани U13 лідирують в ДЮФЛ Закарпаття (ФОТО)
20:03
Берегівчани U13 лідирують в ДЮФЛ Закарпаття (ФОТО)
В суботу на стадіоні «Дружба» в рамках ДЮФЛ Закарпаття відбулось Берегівське дербі.

Берегівчани U13 лідирують в ДЮФЛ Закарпаття (ФОТО) В суботу на стадіоні «Дружба», юні футболісти ДЮФК «Берегвідейк Берегівська районна ДЮСШ у виїзній грі, згідно календаря чемпіонату,  гостювала у матчі 5 – го туру чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття у команди берегівської міської ДЮСШ.

Першими на поле вийшли гравці молодшої вікової категорій 2004 – 05 років народження. Протистояли підопічним Василя Пануліна та Дьордя Пейтера гравці другого складу районної ДЮСШ, які в чемпіонаті ДЮФЛ області грають в парі зі старшою групою міської ДЮСШ, підопічні Ігоря Муски. З перших хвилин гри активно заграла атакуюча лінія підопічних Пануліна. Особливо виділялися на полі Алекс Копор та Петро Гарапко. Але надійно діяв захист на чолі з Арсеном Фулеєм, та й воротар другою команди Денис Маргітич добре читав гру і своєчасно надійно грав на виходах.

Після десятихвилинної боротьби на полі, успішно завершив атаку точним ударом Алекс Копор і перша команда повела в рахунку. Гол додав впевненості і атакувальні дії підопічних Пануліна почали носити більш продуманий характер, що на 17 хвилині привело до другого гола у виконанні Алекса Копора.

В другій половині прийшла черга забивати Петру Гарапко, який два рази на 40, а потім на 46 хвилинах довів рахунок до 4:0. Здавалося гра завершена. Багато замін привела до певного розслаблення, чим скористалися підопічні Ігоря Муски. На 49 хвилині Максим Загієв забив гол і скоротив рахунок.

Гра завершилася впевненою перемогою Бергвідейка 4:1. Успішна гра юних берегів чан дає можливість утримувати лідерство в східній зоні маючи в своєму активі максимальний результат 15 очок в 5 іграх, з різницею забитих та пропущених 22 гола.

Не менш цікавим протистояння, вийшло серед гравців старшої вікової категорії. Обидва колективи до даної гри перебували в середині турнірної таблиці. Підопічні Василя Пануліна мали в активі чотири очки, а підопічні Володимира Петрушки три.

Гра розпочалася з більш активними атаками футболістів району. Містяни переважно захищалися, намагаючись контратакувати. Але надійна гра воротаря районної ДЮСШ Миколи Корецького вражала своєю впевненістю, що додавало наснаги лінії захисті. Багаточисельні атаки футболістів району увінчалися успіхом на 20 хвилині гри, коли Ряшко зрізав м’яча у власні ворота і футболісти Берегвідейка повели в рахунку. Красивим вийшов і другий гол в ворота містян. Після багатоходової комбінації точним виявився Ерік Олай.

В другій половині, малюнок гри  довго не змінювався. Після ряду проведених замін Василем Пануліним, підопічні Володимира Петрушки великими силами побігли відігруватись. Почали діяти активніше. Особливо виділявся Василь Дрозденка. Але всі їх намагання зводила нанівець лінія захисту.

Чергова перемога додала до скарбнички три залікові бали, що дало змогу покращити турнірне становище. Але втрачені очки в попередніх іграх, не дають змогу досягнути лідерів чемпіонату.

А в п’ятницю в Сільці, Іршавського району, пройшли чергові ігри серед наймолодших гравців 2007 – 08 років народження де нас представляють дві команди. Відверто , тур не приніс бажаного результату. Сподівання отримати бажані перемоги перекреслили суперники. Підопічні Івана Сливки поступилися спочатку господарям команді з Сільця 1:2, а в другій грі з таким же рахунком поступилися команді ДЮСШ «Хуст – Нарцис».

Підопічні Василя Пануліна та Дьордя Пейтера у складній грі зуміли отримати очко в грі з Тересвою 1:1. А в грі проти ДЮСШ «Хуст – Нарцис» програли 1:3.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу команд 2004-2005 р.н. дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу команд 2002-2003 р.н. дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 883 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: