Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Берегівчани всіма віковими категоріями виступають в ДЮФЛ Закарпаття (ФОТО)
17:40
Берегівчани всіма віковими категоріями виступають в ДЮФЛ Закарпаття (ФОТО)
Чергові ігри ДЮФЛ Закарпаття провели берегівські юніорські команди.

Берегівчани всіма віковими категоріями виступають в ДЮФЛ Закарпаття (ФОТО) Новостворений ДЮФК «Берегвідейк, який виступає в чемпіонаті ДЮФЛ Закаропаття об’єднаною командою з районною ДЮСШ, 2 – го жовтня провів чергові ігри в обласному чемпіонаті. Цього разу наші юнаки гостювали в Іршаві, де зіграли ігри четвертого туру з командою ДЮСШ «Колос» Іршава.

Продовжують радувати хлопчики 2004 – 05 років народження, які в попередніх трьох турах не втратили жодного очка. На цей раз вони в чергове  довели, що ставлять на чемпіонат високі завдання і без проблем здолали господарів 5:0 і лідирують в чемпіонаті.

Важче дається гра юнакам 2002 – 03 року народження. І не дивно колектив формується по ходу чемпіонату. Але вони гідно провели гру в Іршаві і зіграли в суху нічию 0:0.

А 29 вересня на старт вийшли наймолодші. В Тересві , що на тячівщині, стартували ігри чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття серед юнаків 2007 – 08 років народження. Честь нашої команди , захищають два колективи. Перша команда, це підопічні Василя Пануліна перемогла в обох стартових матчах. Спочатку вони перемогли другу команду ФК «Сільце» 1:0. А в другій грі  перемогли «Сільце – 1» 5:2. Непоталанило нашій другій команді, яку тренує Іван Сливка. Спочатку поступилися ФК «Сільце – 2» 0:3, а потім ФК «Тересві» 1:4.

Чемпіонат ДЮФЛ тільки розпочався, незабаром на старт вийдуть юнаки 2006 року народження, де також виступатимуть наші вихованці. Вся боротьба попереду і безперечно головні перемоги наших юнаків на них чекають.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 698 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: