Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Берегівець Жолт Гайдош продовжить свою кар'єру у "Халадаші"
23:25
Берегівець Жолт Гайдош продовжить свою кар'єру у "Халадаші"
Жолт Гойдош 30 січня підписав контракт строком на два з половиною роки з командою вищого дивізіону Угорщини «Халадаш» Сомботгей.

Берегівець Жолт Гайдош продовжить свою кар'єру у Цей 23 – річний футболіст в 9 років  розпочав вивчати ази футболу в Берегівській районній ДЮСШ. Протягом  чотирьох років  виступав за свою команду в ДЮФЛ області. Уже тоді спеціалісти відзначали талант цього гравця. Свого часу Жолт виступав і за ужгородський СДЮШОР, але в 14 років подався в сусідню Угорщину.

За кордоном р перші футбольні кроки розпочав у футбольній школі відомого угорського клубу «Відеотон». Згодом перебрався до академії Ференца Пушкаша. Саме там Жолт зміг розкрити свій талант. Починаючи з юнацького футболу з цим колективом він пройшов до вищого дивізіону країни. Згодом був відданий в оренду футбольного клубу «Бейкешчаба». Протягом трьох сезонів виступав у другому дивізіоні команд  Чаквар, Солнок, де провів 108 матчів і забив 35 голів.

 Минулої осені повернувся до рідного клубу, який нині виступає також в другому дивізіоні. Після   завершення  контракту з командою, відгукнувся на пропозицію клубу «Халадаш», який є  середняком вищого дивізіону. Перший тренувальний збір з командою провів в Хорватії. У першому матчі  забив гол і приніс команді мінімальну перемогу.

Днями Жолт Гойдош підписав з командою контракт строком на два з половиною роки. За словами головного тренера команди Гейзо Месеї, який свого часу працював зі збірною країни, Жолт має хист бомбардира та відчуття  гольового моменту і однозначно підсилить лінію атаки  команди. До того ж його можна раціонально використати і на інших позиціях.

Жолт Гойдош народився в селі Велика Бийгань, там пішов в школу. Його батьки і нині проживають в цьому селі, а старший брат Чобо є вже багаторічним капітаном місцевої команди.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1120 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: