Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Берегівська ДЮСШ знову на висоті
20:37
Берегівська ДЮСШ знову на висоті
Пройшли чергові матчі чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття.

Берегівська ДЮСШ знову на висоті Команди U-15 та U-13 зіграли ігри 7-го туру. Команди 2005 року народження завершили перше коло, а берегівські команди 2006 року черговий тур провели в Сільці.

Юнаки старших вікових категорій на стадіоні Дьордя Борно в Яношах, приймали принципового суперника , команду виноградівської ДЮСШ. Команда U-15 у цьому матчі, вперше змогла вийти на гру в оптимальному складі. З різних причин, підопічні Золтана Войтку, до цього не змогли грати таким складом, як на цей раз.

Перевага берегівчан відчувалася з перших хвилин. Вони мали повну ігрову перевагу, постійно володіли м’ячем, контролювали центр поля, створювали небезпечні моменти у воріт суперника. Уже в дебюті гри рахунок відкрив Ерік Яров, невдовзі Іштван Бороні подвоїв його.

Після перерви перевагу в голи втілив Алекс Кіш, який двічі відзначився забитими голами. Виноградівці наприкінці гри зуміли забити гол престижу. В результаті перемога 4:1.

Підопічним Дьордя Пейтера та Василя Пануліна, юнакам команди U-13 протистояв лідер чемпіонату - команда ДЮСШ Виноградів. Підопічні Івана Білака, за шість турів чемпіонату, не втратила жодного очка і одноосібно лідирує. В Яноші вони теж приїхали за перемогою. Але наші хлопчаки з перших хвилин взяли контроль над грою.

За першу половину гри виноградівці не створили жодної атаки. Берегівчани на протязі всієї гри демонстрували хорошу гру, волю до перемоги. Володіли ініціативою, створюючи небезпечні моменти у воріт суперника.

Відкрив рахунок Максим Перевузник, Алекс Копор його подвоїв. Після наші юнаки дали слабинку. Знизили темп, намагаючись утримати перевагу. Але лідер є лідер. Виноградівці відразу перехопили ініціативу і втілили її в забитий гол. Наші футболісти знову заграли швидше і зібранніше. Швидкісний прохід Петра Гарапка по лівому флангу, прострільна передача в воротарський майданчик, на яку відгукнувся Алекс Копор і перевів круглого в ворота суперника. В результаті заслужена перемога 3:1.

Невдалим виявився останній тур першого кола, для підопічних Ігоря Муски, команди 2005 року народження. До звітного туру наша команда не втратила жодного очка. Всі перемоги і одноосібне лідерство. Це мабуть і сприяло тому, що наші юні футболісти підійшли до гри з командою «Нарцис» Хуст не зовсім зібрано.

Сказати, що погано грали не можна. Навпаки на протязі всієї гри володіли ініціативою, чітко контролювали гру. Чим демонстрували свою перевагу. Вже на 3-ій хвилині Даніел Тімофі відкрив рахунок. Після забитого голу, наші юнаки втратили ряд нагод подвоїти його. А хустяни навпаки, постійно великими силами захищалися і ловили наших захисників на контратаках, що і принесло їм жадану перемогу з рахунком 3:1.

Перший програш в чемпіонаті негативно вплинув на наших футболістів і в черговій грі проти ДЮСШ Тячів, вони знову не змогли перемогти. Навіть не реалізували пенальті і зіграли в нічию 0:0. Але попереду друге коло і вся боротьба, а турнірне становище вирішуватиметься весною.

Наймолодші футболісти районної ДЮСШ, команда 2006 року народження, яких теж тренує Ігор Муска, провели дві гри в Сільці. В першій грі без особливих труднощів здолали команду ДЮСШ «Нарцис» Хуст 2:1. Голи на рахунку Едуарда Козика та Олександра Боднара.

В другій грі просто декласували команду ДЮСШ «Колос» Виноградів 4:0. В цій грі двічі відзначився Олександр Боднар, один гол на рахунку Едуарда Козика і один автогол.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 879 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: