Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Берегівська "Зірка" перемагає у "Кубку Федерації" (ФОТО)
13:40
Берегівська "Зірка" перемагає у "Кубку Федерації" (ФОТО)
На стадіоні села Кідьош відбувся фінальний поєдинок на Кубок Берегівської федерації з футболу.

Берегівська Силами помірялись гатянський «Артос» та берегівська «Зірка». Остання вже давно не володіла цим почесним трофеєм, тому її гравці були більш вмотивовані, ніж суперники, що й позначилось у цілому на протистоянні двох команд.

Матч розпочався без розвідки двосторонніми атаками. Правда, «зіркові» діяли дещо гостріше і вже в першій десятихвилинці один із їх випадів гатянці зупинили недозволеним прийомом – рефері зустрічі Золтан Кота, не вагаючись, призначив штрафний метрів із 20-ти. Забігаючи наперед, скажемо: молодий арбітр провів цей відповідальний поєдинок на належному рівні без серйозних помилок. До круглого підійшов Гергель Кізман і прицільним ударом відправив кулю в правий від кіпера кут воріт – 1:0.

Гатянці кинулись відіграватись і незабаром отримали право на штрафний, як дві каплі води схожий на той, що реалізували берегівчани. Однак сценарій не повторився – удар прийшовся у стінку. Ще через деякий час нападники «Артоса» прицільно б’ють головою, але у ствір не влучають.

У другому таймі плеймейкер і водночас капітан команди “Зірка” Петро Дрозденко вміло розігрує стандарт зі штрафного, навішує шкіряного на кут 5-метрового карного майданчика, нападник б’є головою, влучає у стійку і м’яч котиться по лінії воріт. І тут встигає підставити ногу Золтан Пал – м’яч опиняється в сітці – 2:0.

Прикро, але капітану в цьому подинку добряче дісталось: його два рази грубо «кладуть» на газон, і він, зрештою, вимушений був полишити поле – замість нього виходить ще один ветеран клубу – Людвіг Тар. Гатянці, одержимі зрівняти рахунок, притискають “Зірку” до власних воріт. Берегівці ж «огризаються» контратаками, одна з яких завершилась досить курйозним голом: майже з середини поля послідував карколомний навіс у 16-метровий прямокутник, захисних спробував відбити шкіряного, але той зрикошетиві і спарашутив за лінією – 3:0.

«Артос» із усіх сил намагається забити бодай гол престижу, та оборона берегівчан під керівництвом Людвіга Тара та Віталія Коваля, що теж вийшов на заміну, не здригнулася, і «Зірка» утримала до фінального свистка переможний «сухий» рахунок.

Після матчу попросили прокоментувати поєдинок відомого в минулому гравця, а нині успішного рефері Сергія Гецка. Ось що він сказав: «Гра проходила доволі сумбурно, без серйозних тактичних напрацювань. Майже не велася боротьба в центрі поля – команди грали, як кажуть, «від воріт до воріт». Не дозволяло продемонструвати високу техніку й в’язке, слизьке поле. Допоміг досвід, адже «Артос» укомплектований в основному з молодих гравців, та й берегівці відповідальніше налаштувалися на перемогу і в підсумку здобули її».

У матчі за третє місце між собою зустрілися команди В.Бийгані та В.Берегів. Солідніше виглядали перші, які вже в стартовій половині мали кілька стовідсоткових нагод примусити до капітуляції кіпера суперника, але Йосип Югас або ж випробовував на міць стійку, або не влучав у ствір. Свого добився лишень на початку другого тайму, коли, зрештою, йому вдалося вивести свою команду вперед – 1:0. Рахунок до кінця гри так і не змінився, хоча футболісти В.Берегів і старалися це зробити.

Отже цьогорічним володарем Кубка федерації стала брегівська «Зірка». «Срібло» дісталось гатянському «Артосу», треті – великобийганьці. Почесний трофей і медалі переможцям вручив новообраний голова районної ради Йосип Шін. Здійснив це разом із головою федерації Олександром Чегілем.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 830 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: