Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Берегівське «Ель-класіко» закінчилось миром
21:28
Берегівське «Ель-класіко» закінчилось миром
Для визначення сильнішого берегівським командам двох таймів виявилось замало.

Для визначення сильнішого берегівським командам двох таймів виявилось замало.

Якщо дорослі команди будь-що намагатимуться здобути нагороди якомога вищого ґатунку, то юнаки плентаються внизу турнірної таблиці. У господарів дещо краща ситуація. Вони за підсумками чотирьох турів набрали «аж» одне очко. Гості – 0. Теж, погодьтеся своєрідне дербі. Щоправда, забігаючи наперед, дещо результативніше, ніж протистояння основних команд.

Першими рахунок відкрили господарі. Це була 25 хвилина зустрічі. Потокій запрошує на побачення голкіпера і нахабно забиває. 1:0. Футболісти «Дийдо» відповіли взаємністю, проте вже на 40 хвилині. Це був випадковий гол, хоча й ефективний. Мартін пробив метрів із 35. Воротар замість м’яча в цей момент метеликів, певно, ловив. Тож справедлива нічия – 1:1.

Від матчу лідерів вищої ліги, без сумніву, чекав більшого. Та не дочекався навіть одного взяття воріт. Хоча моменти були в обох команд. Старт поєдинку – за гостями. Підопічні Іштвана Гіді хоч і грали другим номером, про атаки не забували. На 7 хвилині із 30 метрів б’є Іван Ковач. М’яч оминувся із поперечиною. Майже на півдорозі великобийганці марнують гольовий епізод. Міг відзначитись Ерік Вейреці після подачі з кутового. Ініціатива відповідно перейшла до господарів. Той же Ерік на 25 хвилині проспав вишуканий навіс зі штрафного. Йому дещиці забракло, аби дотягнутись до м’яча. Ще через 12 не фартить Гібалюку. Микола отримав хороший пас і опинився навпроти самотнього голкіпера. Підправляючи м’яч, йому на заваді стає захисник. На 39 хвилині послідувала подача зправа, Верейці зіграв ефектно, проте зовсім не ефективно. Ерік пробив у падінні. Вище.

У другому таймі перевага знову на боці гостей. На 47 і 58 хвилинах хороші нагоди для взяття воріт марнують два Чобо. Спочатку Кемень обігрує двох захисників і пробиває з 16 метрів у ближній кут. Голкіпер не дрімав. Далі Гайдош красиво бив п’ятою із двох метрів, знаходячись спиною до воріт. На 60 хвилині Адріан Бабич зробив індивідуальний прохід лівим флангом і зробив навіс. М’яч дивом з-під поперечини парирує Юрій Славік.

Черговий гольовий епізод у Кеменя на 65. У цьому моменті обрізались захисники і Чобо вийшов на перспективну ударну позицію. Голкіпер Ковач на висоті. Найкращу атаку господарі змарнували на 75 хвилині. Після чудової подачі зправа від Гібалюка Жаренко, якого ніхто не опікував, головою б’є над «гніздом зозулі».

Та й, власне, все. Після великих сподівань перед матчем, залишився мізер емоцій по закінченню. Хоча по-Латишеву відсудили арбітри на чолі з берегівчанином Андрієм Сімку.

Віталій Біровчак

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 900 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: