Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Берегівські юніори відновили виступи у ДЮФЛЗ без поразок
11:26
Берегівські юніори відновили виступи у ДЮФЛЗ без поразок
11 березня на майданчику зі штучним покриттям стартувала весняна частина ДЮФЛ Закарпаття.

Берегівські юніори відновили виступи у ДЮФЛЗ без поразок На старт вийшли наймолодші учасники ДЮФЛ команди 2006 - 07 років народження. Берегівщину в даній віковій категорії представляють два колективи: команда районної ДЮСШ, яких тренує Ігор Муска, та ФК «Берегово» наставником яких є Василь Панулін.

Підопічні Ігоря Муски, які є лідерами цих змагань за результатами осінньої частини чемпіонату, в двох іграх набрали шість очок. В першій грі з рахунком 3:0 здолали команду Сільце – 2. Голи на свій рахунок записали Едуард Козик 2 та Максим Загієв. В другій грі з рахунком 2:0 перемогли ДЮСШ «Колос» Виноградів. В цій грі двома голами відзначився кращий бомбардир команди Едуард Козик.

Менш вдало виступили підопічні Василя Пануліна. В першій грі зіграли внічию з командою ДЮСШ Виноградів 3:3. В берегів чан по одному разу відзначились Ромео Кноблох, Іван Берецкі та Матей Бодов. Друга гра проти хустського Нарциса –« теж була нічийною 2:2. В цій грі знову відзначився Іван Берецкі, другий гол на рахунку Марка Копоса.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 858 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: