Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Берегівські юніори здобувають чергові перемоги у ДЮФЛЗ
20:51
Берегівські юніори здобувають чергові перемоги у ДЮФЛЗ
26 березня в селищі Королево пройшли матчі чергового ігрового дня ДЮФЛ Закарпаття серед хлопчиків 2006 року народження.

Берегівські юніори здобувають чергові перемоги у ДЮФЛЗ Представники Берегівщини – районна ДЮСШ та ФК «Берегово» поповнили очковий багаж отримавши сім перемог та одну нічию.

Чергові 10 очок набрали вихованці районної ДЮСШ . Підопічні Ігоря Муски розгромили суперників з ДЮСШ "Колос" Виноградів – 2  з рахунком 6:0. В цьому матчі Олександр Боднар відзначився хет-риком. Два м’ячі на рахунку Тимофія Гецка та один гол у ворота суперника провів кращий бомбардир команди Едуард Козик.

В наступній грі нашими суперниками були футболісти з Сільця – 1, які посідають друге місце в турнірній таблиці. Завдяки голам Олександра Боднара та Едуарда Козика  (обидва відзначилися по два рази) наша команда з рахунком 4:2 перемогла і ще на більшу відстань відірвалась від переслідувачів.

Без особливих труднощів підопічні Ігоря Муски здолали підопічних Івана Білака з виноградівської ДЮСШ -2 з рахунком 3:0. По одному разу відзначились Максим Загієв та Едуард Козик. Третє взяття воріт супрника сталося завдяки автоголу. 

В останній грі вихованці районної ДЮСШ розписали нульову нічию з командою ДЮСШ «Хуст – Нарцис» - 1.
             
Вдалим виявився вояж у Королево у ФК «Берегово» які показали стовідсотковий результат набравши 12 очок. В першій грі завдяки влучності Ромео Кноблоха перемогли ДЮСШ «Хуст – Нарцис» 2:0. В протистоянні з ДЮСШ Виноградів знову на висоті був Ромео Кноблох, який як і в першому матчі відзначився двічі і ФК «Берегово» перемогло 2:1.

В протистоянні підопічних Василя Пануліна з ДЮСШ «Колос» Виноградів перемогу приніс влучний удар Матея Бодов і чергова перемога 1:0. А наостанок в грі проти "Сільця – 2" берегівчани отримали четверту перемогу  2:0. По голу забили Матей Бодов та новачок команди Йосип Гіді.
     
За результатами даного ігрового дня учні районної ДЮСШ продовжують утримувати лідерство відірвашись від найближчого переслідувача підопічних Сергія Білана на 15 очок.

ФК «Берегово, тримається в лідируючій групі ведучи боротьбу за призове місто.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 861 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: