Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Берегівські клуби розпочинають підготовку до Зимового кубку
21:32
Берегівські клуби розпочинають підготовку до Зимового кубку
Представники берегівських клубів розповіли про підготовку до Зимового кубку району.

Берегівські клуби розпочинають підготовку до Зимового кубку Як уже повідомляв наш сайт, 5 лютого стартує Зимовий кубок Берегівського району з футболу. У змаганнях візьме участь 12 колективів, поділених на дві зони по 6 команд. 

Ігри зони «А» проходитимуть на стадіоні «Меблевик» в Берегові, ігри зони «В» на стадіоні села Запсонь. Усі колективи розпочали підготовку до цього турніру. Прес-служба районної федерації поцікавилася в керівників клубів про підготовку, завдання команд та хто є фаворитами турніру.

he bФК «Артос» (Гать) минулого сезону виступав успішно. Команда перемогла в Зимовому кубку, Суперкубку, Кубку району та посіла друге місце в чемпіонаті. Як команда готується до нового сезону з нами поділився головний тренер команди Бейло Гей.

– Як такого тренувального процесу поки немає. Будемо награвати команду в процесі групового турніру. Днями мали зустріч зі спонсорами команди, представниками фірми «Артос», ТСОВ «АГРО ЛУЧКИ» та рекламної компанії «In-Media», які пообіцяли і надалі всебічну підтримку нашому клубу. Що стосується завдань, то у «Артоса» завжди одне завдання – перемога в будь-якому турнірі. А враховуючи, що минулого року ми виграли Зимовий кубок, то безперечно зробимо все, щоб повторити успіх. Основу команди вдалося зберегти з минулого року. Свідомо відмовилися від футболістів, які грають в Угорщині, через те, що з початком чемпіонату запрацює база даних футболістів, то нема сенсу продовжувати з такими співпрацю. Адже Зимовий кубок – один з етапів підготовки до чемпіонату. До прикладу Ласло Пал отримав пропозицію з Угорщини і дав згоду, але дізнавшись, що в такому разі не зможе виступати за «Артос», то відмовився від переїзду до сусідньої країни. До команди запрошені Кохан та Чубірко із «Дийди». Склад команди також поповнить нападник з Четфолво Норберт Горват. Не проти ще підсилити деякі ланки. До початку турніру перебуваємо в пошуках. Щодо фаворитів, то звичайно, це «Артос» та «Зірка». Загадкою є «Талісман» (Великі Береги). Сюрпризів можна очікувати від Кідьоша, Яношів, Великої Бийгані та Запсоня.

kokuФК «Кідьош» із дня заснування клубу, вже шостий рік поспіль бере участь у всіх районних змаганнях. Минулого сезону практично у всіх змаганнях посідав четверту сходинку. Ось що нам повідомив президент клубу Бейло Дерцені.

– Команда вже в зборі. Складнощів не виникло, адже склад команди порівняно з минулим роком не змінився. Уже проводимо тренування два рази на тиждень. Щодо новачків, то на разі колектив поповнив тільки Янош Дюрков з Оросієва. Звичайно, якщо вдасться домовитися ще з ким-небудь, хто зможе принести користь, то заявимо до складу і в процесі турніру дамо шанс зіграти у нас. Не такий великий вибір маємо. Зі своїх юнаків дозаявки не має. Василь Маргітич вирішив грати в берегівському «Юніорі» і ми з розумінням і повагою поставилися до його вибору. Що стосується чемпіонату, то поки що ствердної відповіді дати не можу. І не тому, що мені особисто, як футболісту, що грає в Угорщині заборонено грати в районі. Я готовий і надалі підтримувати команду. Усе залежить від фінансування. Будемо сподіватися, що команда стартує і в чемпіонаті. Щодо фаворитів, то на мою думку це «Артос» та «Зірка». Темною конячкою є ФК «В. Добронь», так як про них мало відомо. А перед нами стоїть завдання потрапити до четвірки кращих.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 862 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: