Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Берегівські команди ДЮФЛ Закарпаття крокують до чвертьфіналів
09:35
Берегівські команди ДЮФЛ Закарпаття крокують до чвертьфіналів
Завершилися ігри в східній зоні ДЮФЛ Закарпаття де виступають команди Берегівської районної ДЮСШ.

Берегівські команди ДЮФЛ Закарпаття крокують до чвертьфіналів Не зовсім вдало виступили гравці старшої вікової категорії 2001 – 02 років народження. За результатами чемпіонату набравши 17 очок вони посіли восьме місце і припиняють виступи в чемпіонаті.

Вдало провівши друге коло чемпіонату підопічні Дьордя Пийтера та Василя Пануліна (молодша вікова категорія 2003 – 04 роки народження) набравши 41 очко посіли друге місце пропустивши вперед тільки Іршавську ДЮСШ.

Нагадаємо що після першого кола футболісти районної ДЮСШ посідали п’яте місце. В другому колі команда провела впевнено свої ігри і набрала максимальну кількість очок. Особливо порадували впевнені виїзні перемоги в Іршаві, Хусті, Рахові та Виноградові. Ймовірнішими суперниками команди Пануліна в ¼ фіналу, які відбудуться 4 та 11 червня будуть ДЮСШ Великий березний або Пегас Ужгород.

unnamed 5
Вдало завершили зональні ігри і підопічні Ігоря Муски. Юнаки 2006 року народження посіли перше місце випередивши найближчого переслідувача ДЮФК «Сільце» на 16 очок.

Фінал в цій віковій категорії відбудеться 1 червня на стадіоні «Дружба» в Берегові. Команда 2006 року народження також вдало виступає в кубку ДЮФЛ Закарпаття фінал якого відбудеться в п’ятницю 20 травня на майданчику зі штучним покриттям Яношівської ЗОШ.

Відмінний результат також і в команди 2005 року народження, яка за тур до завершення зональних ігор достроково посіла перше місце в зоні. Наразі підопічні Ігоря Муски випереджають найближчого конкурента ДЮСШ «Хуст – Нарцис» на 6 очок і проходять до 1/4 фіналу ДЮФЛ Закарпаття ігри якого пройдуть 2 червня в с. Сільце , Іршавського району.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 856 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: