Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Берегівські ветерани здолали мукачівських
20:51
Берегівські ветерани здолали мукачівських
3 жовтня стартував чемпіонат Закарпаття з футболу серед ветеранів 40 років і старші сезону 2015 року.

Берегівські ветерани здолали мукачівських У змаганнях бере участь 10 команд розбитих на три зони. Збірна ветеранів Берегівського району потрапила до зони з командами Мукачівського району та Ужгорода. По завершенню зональних  змагань по дві команди проходять в наступний етап.

В першій грі нашій команді протистояв колектив ветеранів Мукачівського району. Гра проходила на стадіоні села Дийда. З перших хвилин гри наша команда заволоділа ініціативою і пішла вперед. Перевага була відчутною. Контролювали м’яч в середині поля де особливо виділялися Томаш Снопчак, Сергій Гецко, Людвіг Тар, володіли територіальною та ігровою перевагою. Але скористатися перевагою і відкрити рахунок довго не могли. Всі атаки завершувалися на підступах до штрафного майданчика. Сергій Гецко неодноразово робив навіси в воротарський майданчик. Але на заваді стояв захист на чолі з Вячеславом Ряшко. Спробували наносити дальні удари, але вони або були не точними або на перешкоді був воротар мукачівців.

На 28 хвилині гри Томаш Снопчак увірвався в штрафну суперника обіграв кількох захисників і пробив повз ворота. Чергова чудова нагода забити гол була втрачена. Здавалося м’яч так і не зможе потрапити в ворота суперників.  За п’ять хвилин до перерви Сергій Гецко отримав м’яч на правому фланзі зробив чудову передачу в штрафний майданчик . Першим на м’ячі опинився Іштван Гіді і одним дотиком перевів м’яч в кут воріт. На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь ветеранів  Берегівського району.

З перших хвилин другого тайму берегівчани продовжили атакувати ворота суперника.  Мукачівці раз по раз організовували контр випади але вміла гра захисників Володимира Банги, Степана Перевузника, Ярослава Решко не дозволяла їм наблизитися до воріт Віктора Монди. В одній з атак Гейзо Чірпак отримав м’яча в штрафній і пробив в нижній кут воріт.  Збірна Берегівського району повела 2:0. Через кілька хвилин Томаш Снопчак пробив метрів з двадцяти і сильним ударом в девятку зробив рахунок 3:0.

Далі гра проходила за сценарієм берегівчан, які постійно загрожували воротам суперника. Рахунок міг бути набагато більшим. Чудові нагоди збільшити рахунок могли Людвіг Тар, Іштван Гіді, Чобо Переш, Дмитро Іллюшін, але фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу берегівчан з рахунком 3:0.


Арбітр: Ярослав Гала (Мукачево)
Асистенти арбітра: Вадим Шварц, Крістіан Ліб  (Мукачево)

Дийда, сільський стадіон , 50 глядачів 

Збірна Берегівського району – Збірна Мукачівського району 3:0

Голи: Іштван Гіді, Гейзо Чірпак, Томаш Снопчак

Збірна Берегівського району:  Віктор Монда, Степан Перевузник, Володимир Банга, Ярослав Решко, Чобо Товт ( Йосип Товт), Сергій Гецко ( Дмитро Іллюшин), Людвіг Тар, Томаш Снопчак. Гейзо Чірпак ( Іштван Вінце), Гейзо Пал ( Чобо Переш) Іштван Гіді
Запасні: Шандор Горшані, Чобо Кемень, Юлій Товт, Валерій Щока
Тренер – Валерій Щока
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 783 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: